Savremena žena

Direktno.rs

16. 06. 2020. 07:01 1

Čudesna transformacija: Smršala 95 kilograma i sada izgleda TOP

Žena iz Oklanda koja je imala 167 kilograma, odlučila je da smrša, a potom je otišla i na operaciju za uklanjanje viška kože. Sada je neprepoznatljiva jer ima samo 75 kilograma.

Simon Anderson (29), sa Novog Zelanda, odlučila je da smrša 2014. godine, tada je imala čak 167 kilograma a danas, posle šest godina ima samo 75, piše „The Sun“.

Kada je rešila da poradi na sebi učlanila se u teretanu ali je otišla i na operaciju kako bi operisala želidac, uklonila višak kože i stavila filere u usne i lice.

Kada je uporedila svoj život pre šest godina i sada, kaže da se najčešće priseća kako joj je najveći izazov bilo hodanje.- Šetnja od 20 minuta bi me brzo umorila. Jela sam samo brzu hranu. Ali zahvaljujući redovnom treningu izgubila sam 92 kilograma, sada jedem uravnoteženo i uvek se trudim da na tanjiru imam svežu i zdravu hranu - rekla je Simon.Dodala je da se uvek oseća lepo, samouvereno i tvrdi da zna da pred sobom ima dug i zdrav život.- Kilaža me nikada nije definisala kao ženu, i dalje sam bila optimistična i rado sam izlazila, ali težina me je ipak ograničila. Operacija želudca mi je spasila život i ne verujem da bih danas bila živa da je nisam uradila. Ona mi je pružila priliku i dala mi nov početak, uz pomoć nje sam napravila dugoročne promene s kojima sam doterala liniju - rekla je Anderson.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati