Savremena žena

Direktno.rs

27. 05. 2020. 06:55 0

Loša operacija guze: Bolelo me da sedim, sad je savršena

Oduvek je želela obline i niko nije mogao da je spreči da ode u Majami i odradi hirurški zahvat.

Šilpa Sethi (25), prvi put je čula za hirurški zahvat "brazilsko podizanje struka" kada je imala 20 godina. Devojka iz Nju Delhija uštedela je 10.000 američkih dolara kako bi mogla da ode u Majami gde su joj prebacili masnoću iz jednog dela tela u gluteus, prenosi “Unilad”.

Otputovala je u Majami na operaciju, mada ju je mama upozorila da to ne radi. Šilpa je odmah nakon postupka shvatila da nešto nije u redu.

- Nisam imala vazduha i osećala sam jak bol u nozi.- Izabrala sam lekara na osnovu preporuka sa interneta. Sada znam da su one bila zapravo lažne. Osoblje klinike je svakom pacijentu dalo kremu za ublažavanje bolova pre nego što bi zatražili da mušterija da recenziju. Voleo bih da nikada nisam izabrala tog hirurga i to kažem zato što ne želim da neko prođe kao je - kaže Šilpa.

Ne samo da loše izvedena operacija nije ispunila Šilpina očekivanja, već je i izazvala bolove koji su trajali mesecima.

- Bilo je užasno bolno. Nisam mogala normalno da sedim mesecima.Sethi je tri puta morala da radi korekcije koje su bile bolne i skupe. Potrošila je oko 60.000 dolara kako bi izgledala lepše, zato je odlučila da ugradi i veštačke grudi.

Prestala je da brine o potrošenom novcu jer sada izgleda savršeno i ima više od 1,5 miliona pratilaca na instagramu, gde zarađuje nekoliko hiljada dolara mesečno kao model.

Svoje bolno i loše iskustvo ostavila je iza sebe, ali upozorava sve devojke da dobro istraže sve o lekaru koji treba da ih operiše.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati