Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: 24Sata.hr ]

24. 05. 2020. 10:18 0

Promenila je dve navike i smršala 60 kilograma

Mlada Megan je jedno vreme uvek pri rući imala grickalice i gazirane sokove, ali kada je prekoračila 130 kilograma, shvatila je da mora nešto da promeni, pa je napravila nov Instagram nalog.

Kada je u januaru 2017. dostigla 136 kilograma, Megan Lens (26) je shvatila da mora nešto da promeni, obožavala je grickalice i frapućino, a najveći problem je bio što nije imala samokontrolu.

Otprilike godinu i po kasnije Megan je postala popularna blogerka pošto je privukla pažnju mnogih kada je u maju 2018. godine podelila sliku na kojoj se vidi njena fantastična transformacija.Lens je smršala nešto manje od 60 kilograma, ali je usvojila nov način života. Kako je rekla za “Health”: “Svakodnevne aktivnosti su me previše umarale. Bilo me je sramota kada uđem u učionicu zadihana jer mi je naporno da se popnem uz stepenice.”Kako bi što efikasnije smršala Megan se odrekla brze hrane i počela je da kuva kod kuće, a potom se i posvetila svakodnevnom treningu. Kupila je kućne fitnes mašine i vežbala je na njima svaki dan po sat vremena.

- U početku je bilo strašno. Ali uspeo sam, vremenom je trening postajao lakši i ubrzo sam videla rezultate - rekla je.

Lens je napravila Instagram nalog kako bi motivisala druge da smršaju, redovno deli video zapise iz teretane i motivacione poruke.Kako bi održala svoju idealnu kilažu, zamenila je kalorične grickalice sa proteinima i povrćem.

- S vremenom sam počeo da osećam kao da imam sve više energije. Odeća je počela bolje da mi stoji i stekao sam neko novo samopouzdanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati