Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Klix.ba ]

18. 05. 2020. 14:16 0

Iskoristite čaj za negu lica i rast kose

Skoro svi kod kuće imaju čaj, ali malo ljudi zna da može da iskoristi vrećice za čaj za jednostavne kozmetičke tretmane.

Ako ste zainteresovani za neke jednostavne kozmetičke tretmane koje biste mogli da odradite kod kuće, onda vam vrećice za čaj definitivno mogu pomoći, piše “Times of India”.

Jedna od najčešćih prednosti kecisa za čaj je ta što smanjuje otok na očima. Kofein u čaju pomaže pri umirivanju krvnih sudova, što smanjuje upalu. Za ovaj tretman možete koristiti vrećice od crnog ili zelenog čaja.

Takođe možete da koristite vrećice crnog ili zelenog čaja da umirite tamne kolutove oko očiju. Nakon što ste skuvali zeleni čaj, možete koristiti listove iz vreće za negu lica. Zeleni čaj sadrži antioksidante koji pomažu pri obnovi ćelija.Zeleni čaj sadrži antioksidans Epigallocatechin Gallate koji može imati pozitivan uticaj na rast kose. Možete dodati nekoliko kesa zelenog čaja u ključajuću vodu i kada se dobro ohladi, možete naneti vodu na vlažnu kosu. Ostavite 10 minuta pa isperite.

Ako imate konjuktivitis ili infekciju oka, možete staviti vrećice čaja na zaraženo područje. To će smanjiti otok i umiriti infekciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati