Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Daily Mail ]

06. 05. 2020. 16:45 0

Odlepila na svekrvu: "Objavila je sliku sa mojim sinom"

Majka novorođenčeta požalila se na svekrvu koja je bez odobrenja objavila sliku sa bebom na Fejsbuku.

Iznervirana majka, anonimno na ispovedala na veb stranici “Mumsnet”.

Objasnila je da ništa nije kačila o svojoj trudnoći na društvene mreže, ali da je majka njenog partnera to izignorisla i podelila sliku tek rođenog unuka na Fejsbuku.

Žena je priznala da je nervira to što će ljudi na Internetu koje ona ne zna videti njeno dete, jer ne poznaje većinu svekrvinih prijatelja.

- Nisam ništa objavljivala o svojoj trudnoći ili svojoj bebi i osećam da ako neko želi nešto da podeli na Fejsu ili na Internetu, prvo treba da me pita. Stavila je sliku bebe kao svoju naslovnu fotografiju, a objavila je i fotografiju na kojoj drži mog sina u naručju - napisala je uznemirena majka.

Mnogi korisnici “Mumsneta” razumeli su njeno nezadovoljstvo i savetovali joj da porazgovara sa svekrvom, ali je bilo i onih koji su tvrdili da je preterano reagovala.

Brojni korisnici su pokušali da smire ženu, većina je rekla da im ne bi smetalo ako bi neko podelio fotografiju njihovog deteta, a jedna osoba je komentarisala: “Šta mislite, šta će se dogoditi sa fotografijama koje su sada na Fejsbuku? To nije velika stvar i vi ste je naduvali.”

Drugi se složio: “Da, mislim da ste previše osetljivi. Zašto biste se ‘jako naljutili’? Samo sedite s njom i mirno razgovarajte o daljem objavljivanju slika na društvenim mrežama. U pravu ste da je trebala prvo da vas pita, ali verovatno je mislila da se neće desiti ništa strašno, ona je samo ponosna baka. "

Treća korisnica je dodala: “Samo joj reci da ih obriše, to nije toliko teško.”

Ali drugi su priznali da bi i oni bili uznemireni ako bi se fotografije njihove dece delile na mreži bez odobrenja.

- Lično osećam da je pređena linija i trebalo bi da tražite da se slike što pre uklone - napisala je jedna anonimna majka.

- Moja prijateljica je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nikada ne objavljuje slike svoje dece, zato joj je bilo pomalo neprijatno kada su slike sa jednog rođendana objavljene na Fejsu, a njen sin je bio na njima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati