Savremena žena

03. 04. 2020. 06:39 0

Varala muža pet godina: Sad bi opet s njim

Ako je koronavirus ikome doneo išta dobro, onda je to ova žena.

Da prava ljubav u vreme pandemije koronavirusa dolazi na videlo pokazala je Marija, čitateljka italijanskih novina Corriere della Sera.

- Žena od 40 godina, srećno udata, verna partnerka sa sigurnim poslom. Čini se kao idilična bračna priča, ali nije tako. Već pet godina varam svog muža s dvostruko mlađim muškarcem. Činim sve kako bih sebi priznala da to što radim nije u redu, ali nešto me uvek vuče nazad - napisala je Marija.

Svesna svoje greške, već godinama pokušava da prekine odnos koji bi joj mogao uništiti sve što je godinama gradila sa svojim mužem i decom, ali to joj nije polazilo za rukom.

Kako je napisala, koronavirus je uspeo da promeni sve.Marija se vratila na pravi put. Tokom vremena u izolaciji shvatila je šta je jedino bitno u njenom životu, a to su njen muž i deca.

Konačno je odlučila da ostavi prošlost iza sebe.

Kaže da je odnos sa mužem bio "mrtav" godinama, ali da se iskra upalila.

- Ovaj virus me je naučio da cenim stvari koje sam jedno vreme svog života zapostavljala. Moja petogodišnja avantura... nisam ponosna tačnije osećam se grozno. Nisam bila u stanju da shvatim koje su prave vrednosti u mom životu, jednostavno sam bila zaslepljena - objasnila je Marija.

Teši je pomisao da se ljudi razvedu pa nađu posle godina razdvojenosti, ne zna šta će budućnost doneti, ali svakog dana je zahvalna na novoj šansi.

Priča ove žene može da se gleda kroz prizmu dokaza da se u nesreći prepoznaju prave vrednosti!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati