Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: cosmopolitan.uk ]

15. 03. 2020. 14:10 0

"Raskidam, on vadi PRSTEN" Žene i odbijanje prosidbe

Svaka udata žena voli da prepriča kako ju je njen voljeni muž zaprosio i kako njihova ljubav opstaje, ali nisu sve prosidbe isto prihvaćene, sa toplim i emotivnim „da“. Kakav je osećaj kada vas on zaprosi, a vi shvatite da ga ne volite i ne želite brak sa njim ...

Ovo su žene koje su odbile prosidbe i njihovi razlozi zašto:

- Mladost. Zabavljala sam se sa starijim dečkom, bilo je tri godine razlike, on je imao 20, a ja 17 godina. Bio je spreman da se skrasi i osnuje porodicu, ali ja sam znala da sam isuviše mlada za to pa sam ga odbila. Od tada više nismo pričali - napisala je anonimna korisnica na Reditu.

- Desilo se najednom, ali kasnije sam saznala da je hteo da me zaprosi zbog seksa.

- Njegova prosidba je bukvalno bila: „Mi ćemo se venčati, ti ćeš da napustiš fakultet, da daš otkaz na poslu i da mi lepo imamo decu“, tada nisam još bila spremna da imam decu, ali sama činjenica da ubijem svoju karijeru i da napustim sve u šta sam uložila trud je bilo i i dalje jeste, jendo veliko ne - napisala je korisnica na Reditu.

- On je hteo decu, ja nisam.

- Htela sam da raskinem sa njim, a on je to znao. Bio je veliki manipulator i imali smo baš toksičnu vezu. Kada sam počela sa pričom o raskidu, upao mi je u reč i dobacio: „Ali ja imam prsten“, to me je zbunilo na sekund, ali sam idalje raskinula sa njim.

- Zaprosio me je te nedelje kada je maturirao. Ja još nisam. Nismo ni znali da li ćemo zajedno da živimo, ali on je hteo da me zaprosi kako bi veza bila ozbiljnije. Rekla sam mu da sačekamo malo pa da vidimo kako će nam biti kad se uselimo u naš dom.- Već je imao dva braka iza sebe. Čim smo raskinuli čula sam da se ipak venčao po treći put.

- Patila sam od depresije, pa me je zaprosio u nadi da će me to oraspoložiti, ali ja nisam bila spremna. Posle sedam meseci probao je opet i ja sam rekla da - ispričala je korisnica sa Redita.

- Bili smo isuviše mladi i još smo živeli sa roditeljima. Nisam mu rekla „ne“ već „ne još“.

- Rekla sam mu da želim da raskinem sa njim jer me još nije zaprosio. On se okrenuo i izvadio prsten.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati