Savremena žena

20. 02. 2020. 12:43 0

"Moje telo nije savršeno" Glumica do BALANSA u 45-oj

Holivudska glumica Dru Barimor podelila je svoje "muke" sa kilogramima i koliko joj je teško da održi vitku liniju.

- Kilogrami mi idu gore i dole. Moje telo se neprestano menja, ali to je divna vožnja. Rodila sam dvoje dece. Moja jedina i najvažnija svrha na ovoj planeti je da budem tu za njih - započela je priču lepa 44-godišnja glumica.

- Pravo je čudo što sam mogla da rodim ove dve devojčice. Tako da, šta god da se sada dešava sa mojim telom, samo neka navali! Ali, kada već pričam o tome, bilo je trenutaka kada sam sedela u garderoberu i plakala. Mrzela sam da se oblačim. Nisam se osećala dobro! Trebalo mi je mnogo truda da bih izgledala pristojno. Moram da se hranim zdravo i da se 'oderem' od vežbanja.

Glumica je istakla i da ima sklonost gojenju, ali je poručila svojim pratiocima i da se nikada ne upoređuju sa slavnim ličnostima, posebno zbog toga što izgleda kao da mnoge poznate dame uspevaju čudesno brzo da vrate staru kilažu nakon porođaja.

- Nemojte da vas zavara to što vidite da su neke žene mršave odmah posle porođaja. Nemojte da se upoređujete sa onim što vidite u magazinima i na crvenim tepisima. Ako izgledam pristojno otkada sam rodila dvoje dece, zadovoljna sam. I vi možete da budete! Ipak, to je teško i može da vam uzme svu radost uživanja u hrani. Ali, ne više! SADA sam našla balans. 45! Trebalo mi je 45 godina da se pronađem. Sada sam tačno tamo gde treba da budem. I nije savršeno, ali to sam ja. I najvažnije, želim to da podelim sa vama.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati