Savremena žena

18. 01. 2020. 14:29 0

Šta i kad žene ZAPRAVO očekuju od muškarca?

Postoje žene koje tvrde da im muškarac nije potreban. Neke druge žele novac, karijeru ili zabavu, ali ipak lepši pol najviše želi ljubav.

Međutim ono što je izvesno, kriterijumi za pravog muškarca variraju kod žena s godinama.

Devojka od 22 - tražim princa na belom konju

Ona je ubeđena da bajka može da bude realnost i na svet gleda kroz ružičaste naočare, želi zgodnog, pametnog i bogatog muškarca, koji će, kada se o njoj radi, biti i šarmantan i galantan. Ovako mlada devojka očekuje da je muškarac zabavi svojim smislom za humor, da bude atletski građen, da je opušten, romantičan, inteligentan i zanimljiv...
Jednom rečju, ona želi da ima nekog ko je popularan u društvu, ko će je zaštititi i u čijim očima će biti boginja.

Žena od 35 - želim oslonac

Tridesete godine donose veću potrebu za ljubavlju i u tim godinama već se zna razlika između prave ljubavi i one koja je postojala samo u glavi kao plod mašte. Žena ovih godina je konačno skinula ružičaste naočare i otarasila se romantičnih fantazija. Njen idealni muškarac ne mora da bude heroj - ali treba da je zgodan, da ima dobre manire, dobro plaćen posao, auto i dovoljan iznos novca da se ne živi oskudno. Takođe, on treba da joj nosi kese iz supermarketa, da ne odsustvuje često iz doma, da je zasmejava i da pamti važne datume.

Zapravo, žena u tridesetim želi vernost i da bude voljena, udoban i siguran život i muškarca koji ume da čita njene misli i koji zna kada joj je do seksa.

Žena od 43 i više - želim dobrog čoveka

Nakon četrdesete žena želi da vrati vreme i izabere onu opciju koju ranije nije smatrala dovoljno dobrom za sebe. U tim godinama ona već uveliko zna šta je sve propustila, šta je mogla, a šta još uvek može. Shvata da čovek nije filmska zvezda, da joj je dovoljan samo iskren osmeh, zajednička kafica ili rituali, neko ko će zaista da je sluša i da je uvek tu kad joj zatreba. Zauzvrat je spremna i sve to da uzvrati. Njen muškarac umesto mišića ima stomak, koji njoj ne smeta, i ne snebiva se da uradi neke kućne poslove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati