Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: People ]

11. 12. 2019. 18:04 0

Holivudsku zavodnicu kritikuju kako vaspitava sinove

Brajan Ostin Grin i Megan Foks su odlučili da decu podrže u svemu što oni požele. Holivudski je par, koji ima tri sina, za magazin "People" progovorio je o njihovom vaspitanju.

- Oni su rođeni da budu što žele, a moj posao je da ih podržim u tom procesu, a ne da im namećem šta bi trebalo da postanu - izjavila je 33-godišnja Megan, žena za kojom uzdišu mnogi muškarci.

Grin iz prethodne veze ima 17-godišnjeg sina, a s glumicom deli isto mišljenje po pitanju vapistanja. Decu uče da budu odgovorni prema okolini.

- Idu u organsku, održivu, vegansku školu, sami sade svoju hranu. Neguju je, beru plodove, a onda prodaju lokalnim restoranima i uče kako funkcioniše ceo taj proces - pojasnila je lepotica, koja nema toleranciju za nasilje nad životinjama.

- Ne gazimo mrave, ne beremo cveće jer mislimo da je predivno. Učim ih da su biljke nežna bića, da mogu da osećaju i misle.

Foks sedmogodišnjem sinu dopušta da ponekad odlazi u školu obučen u haljinu. Izjavila je da ga tako uči da bude siguran u sebe, iako zbog tog postupka nailazi na kritike. Dok jedni hvale njene metode, drugi smatraju da preteruje i da deci ne bi trebalo da se dopušta baš sve što požele.

Šta vi mislite?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati