Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Gloria ]

09. 12. 2019. 12:04 0

"Bilo je osuda što nisam majka" Glumica o ličnom iskustvu u Srbiji

Glumica Nataša Marković (43) za magazin "Gloria" govorila je o predrasudama sa kojima se suočavaju žene koje nemaju decu, i ispričala kako se ona nosi sa osudama okoline.

Ženama se i danas nameću određene uloge, a okolina ni kod nas ni u svetu ne vodi mnogo računa o tome da svako od nas ima pravo na sopstvene izbore.

Lepa glumica kaže da nije bila izložena pritisku, ali da je osuda zbog toga što nije postala majka bilo:

- Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: "Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu".

Nataša Marković intimu pokušava da sačuva od javnosti: "Volela bih da me ljudi znaju po ulogama, ne prija mi da se javno eksponiram i da svoj život delim sa drugima, ako već ne mogu drugima da pomognem. Cenim slobodu i privatnost, veoma mi je to važno, a posao u kome uživam mi oduzima jedan deo slobode. Ne dam je celu. Ne znam na koji način bi ljudima pomoglo da znaju neke stvari o meni, zato mi je to besmisleno", zaključuje glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati