Savremena žena

L. J.

19. 11. 2019. 13:36 0

Šta kod njih volimo, a šta ne? Srećan Međunarodni dan muškaraca

Osvajaju naša srca, penju nas na sedmo nebo, ispunjavaju radošću, zasmejavaju do suza - muškarci. Daju nam prednost, ali je danas oni imaju jer se obeležava Međunarodni dan muškaraca.

Činjanica je da ne možemo bez njih, kao i da postoji ona lošija strana, kada tugujemo zbog njih i za njima.

Cilj Međunarodnog dana muškarca je da istakne pozitivne muške uzore i značaj brige o zdravlju muškaraca i dečaka, ali i da se istaknu dostignuća muškaraca i njihov doprinos zajednici, porodici, braku i poslu.Pitali smo tim povodom lepši pol šta voli, a šta ne voli kod muškaraca.

- Analiziram sitnice. Volim kad mi spremi da jedem, kad mi govori da sam najlepša na svetu, kad me čuje...ali me izludi kad se pravi najpametniji, kad me pita 'jel moraš to sad da radiš', a ja ne znam šta ću pre, kad ostavi mokro kupatilo, kad neće da razgovara - rekla je Milica R. (38).

Katarina Š. (27) kaže da najviše mrzi kad joj stigne obnažena fotografija od njih.

- Niko im ne traži, a šalju fotke. Upucavaju se kao da mi to hoćemo i to mi je odvratno. Volim prirodne muškarce, koji znaju da se ponašaju u svim situacijama i koji se ne plaše emocija i vezivanja.

- Uf, jednom mi je rekao da sam prelepa iako sam se bucnula - kaže Slavica K. (32), a većina žena se slaže da mrzi kad su kilogrami tema.Iako se često "loši" momci provlače kao poželjni, kad se pažljivije sasluša lepši pol lako je shvatiti da ih uopšte ne vole. One mrze agresivno ponašanje, upoređivanje devojke sa drugim devojkama, vređanje bivših, analiziranje dekoltea i zadnjice, muvanje rečenicama iz filma, izbegavanje predigre i bežanje iz kreveta posle seksa...

Ženama su privlačni brižni muškarci, džentlmeni, koji ne skrivaju svoje mane i ne prepravljaju njene, pažljivi i odlučni, sposobne, velikodušni..

- Sve najlepše trenutke u životu podelila sam sa njim, a bez njega ne bi bili takvi. Osećam se posebno, zaštićeno, a to može samo on da mi pruži - rekla je za kraj jedna naša sagovornica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati