Putovanja

Direktno.rs

27. 09. 2020. 19:12 0

Avion pretvoren u restoran: Slikanje u kokpitu

Avion tipa Boing 737, koji se nekada koristio kao putnički avion u Indoneziji pretvoren je u restoran.

Lanac restorana nazvan “Steak 21”, koji je poznat po posebnom jelovniku u mnogim regijama zemlje, otvoren je i u avionu Boing 737, koji je prestao da leti 2017. godine, piše "Anadolu Agency".

Veliki broj domaćih i stranih turista posećuje restoran u avionu postavljenom na parkingu trgovačkog centra u gradu Bekasi. Avion nije izmenjen već je ostavljen u originalnom stanju radi autentičnosti, samo su promenjene presvlake na sedištima.Direktor restorana Mamba Usul Hikmatula rekao je da je restoran u avionu zanimljiva opcija za one koji žele da jedu u drugačijem ambijentu i da su posetioci zadovoljni uslugom.- Zaposleni nose odeću stjuardesa i pilota. Našim posetiocima nudimo i priliku da na kraju naprave fotografiju u kokpitu - pojasnio je Hikmatula.

U restorana može da stane 87 "putnika". Hikmatula je rekao da su u okviru mera protiv koronavirusa smanjili kapacitet gostiju na 40 i se primaju isključivo rezervacije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati