Putovanja

Direktno.rs [ Izvor: Elite Readers ]

08. 09. 2020. 11:31 3

Odbio da nosi masku u avionu: Jeo čips ČETIRI SATA

Mičel Ričards je nedavno putovao u Španiju na godišnji odmor, a kako ne bi morao da nosi masku, britanac je četiri sata jeo čips.

Britanac se pohvalio u objavi na Fejsbuku kako je uspeo da nađe rupu u zakonu i izbegne nošenje neudobne maske. Za vreme leta koji je trajao oko četiri sata, Mičel je masku nosio samo 10 minuta - kada je ulazio i izlazio iz aviona i prilikom odlaska u toalet.

 - Kada se suočiš sa činjenicom da ćeš morati da nosis masku četiri sata počneš da smišljaš i izmišljaš rešenja - napisao je Ričards.

- Po pravilu, kada jedeš ili piješ nisi u obavezi da nosiš masku. Kupio sam čips i naručio piće, pa sam onda sve vreme grickao i pijuckao.Pohvalio se da mu je u proseku trebalo dva i po minuta po čipsu i da mu je to ulepšalo let koji je bio daleko prijatniji bez maske.

Pošto je objavu videlo mnogo ljudi ima dosta mešovitih reakcija. Dok su se neki zahvalili Mičelu što im je pronašao rupu u zakonu, drugi su negodovali i kritikovali britanca.Posle nekog vremena avio kompanija koja je bila umešana u sve ovo se oglasila.

- Putnicima je odmah pri ukrcavanju na avion naglašeno da maske moraju da nose. Međutim kada jedu ili piju dozvoljeno je da ih skinu. Zaposleni u avionu će povremeno obilaziti putnika i na fin način će ih podsećati da su maske obavezne, kako se ovaj incident ne bi ponovio - saopštili su iz EasyJet avio kompanije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati