Putovanja

Direktno.rs [ Izvor: cdm.me ]

01. 09. 2020. 13:05 0

SEDAM mesta na kojima za male pare živite kao milioner!

Život bogataša san je mnogih. I dok samo retki mogu da priušte luksuz, a ostali smrtnici samo sanjaju o dobitku na lotou, postoji nekoliko mesta na svetu na kojima uz malo novca možete živeti jako lepo.

Barem na nedelju dana…

Alikante, ŠpanijaOvaj grad je primer štedljivog načina života, a to su učinili bez žrtvovanja lepote i kvaliteta koju poseduje. Alikante je poznat po prelepoj plaži Kosta Blanka, ali i po blagoj klimi, raznovrsnoj ponudi hrane i opuštenom načinu života. To je mesto na kojem se nikada nećete razočarati.

Mendoza, ArgentinaU samom srcu Argentine nalazi se ovaj predivni grad. Lokalni menadžment je jak i svakodnevno se otvaraju nove kompanije. Ako ste u potrazi za gradom u kojem biste otvorili svoju firmu, Mendoza je pravo mesto za vas.

Bali, IndonezijaOvaj jeftini raj na zemlji ima živopisan noćni život, razvijen turizam i pravo je mesto ako imate ideju za otvaranje gift šopova. Svake godine ovo mesto poseti stotine hiljada turista koji donesu brdo novca koji su spremni da potroše na suvenire. Idealno za neki novi biznis.

Čiang Mai, TajlandČiang Mai ima jednu od najblažih i najugodnijih klima u Aziji. Ovaj planinski grad bogat je kulturom, dobrom hranom i prijateljski nastrojenim ljudima. U njemu ćete svoje finansije moći da razvučete prilično dugo i široko, bez straha da će se istopiti.

Korozal, BelizeOvo je grad za ljude koji žele da se opuste i uživaju. Pravo je mesto za meditaciju i jogu jer ima predivne plaže, fantastične restorane i poprilično je pristupačan.

Puerto Valjarta, MeksikoMeksiko je prepun gradova u kojima se može jeftino živeti, ali Puerto Valjarta verovatno je najbolji! Prirodne lepote čine grad jako romantičnim, ali tu romantiku pomalo kvari pretrpanost turistima. Ali ako volite Ultre i slične događaje s puno ljudi uz vas.

Ojen, ŠpanijaOvaj španski grad prepun je preskupih vila, ali je opet toliko pristupačan da je to neverovatno. Turizam je ovde glavna grana industrije i to ga čini primamljivim za otvaranje novih poslova. Jer gde će se okrenuti više novca ako ne tamo gde ima puno turista. A možete i odmoriti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati