Putovanja

Direktno.rs

29. 06. 2020. 09:48 0

Zabrana koja se ne poštuje: Atrakcija sa Kipra

Skakanje sa jedinstvene litice na Kipru je pravi test hrabrosti za mnoge posetioce koji dolaze po dozu adrenalina ...

Posle Sicilije i Sardinije, treće po veličini ostrvo na Mediteranu, prema mitologiji, je ostrvo na kom je rođena Afrodita, grčka boginja ljubavi i lepote.

Ovo “ostrvo ljubavi“ na kome leto traje skoro cele godine, ukrašeno je prirodnim lepotama, a jedna od turistima omiljenih lokacija nalazi se na jugoistočnoj obali.Morska pećina na Kipru koju posećuju mnogi ljubitelji adrenalina ukrašena je prelepim prirodnim plavetnilom vode i mnogim znakovima zabrane skakanja. Mađutim, nije retkost naleteti na snimke skokova u vodu upravo sa tih mesta.Skokovi u vodu su opasni, a upozorenja i brojevi telefona za hitne slučajeve stoje širom područja kako bi se sprečile nezgode i nesreće koje tamo nisu retke.

Skakanje sa pogrešnog mesta može biti kobno, a oni koji ne primete plimu ili talas mogu ozbiljno da se povrede. Ovo je popularno odredište mladih turista koji dolaze da testiraju svoju hrabrost.Obalu krase mnoge manje pećine, međutim većini nije moguće prići. Nepristupačne pećine su dom zaštićenim mediteranskim ribama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati