Putovanja

Direktno.rs [ Izvor: Mirror.co.uk ]

09. 06. 2020. 14:25 0

Hotel ZABRANIO prijem ljudi prekomerne težine!

Vlasnica hotela u Nemačkoj dodala je novo pravilo na zvaničnom sajtu koje glasi: od sada svi gosti koji imaju više od 130 kilograma neće biti primljeni u hotel.

Anđelika Hargešeimer, vlasnica hotela u Kuksšavenu u Nemačkoj, dodala je novo pravilo na zvaničnom sajtu hotela u kojem navodi da svi gosti koji imaju više od 130 kilograma neće moći da odsedaju. Ona je objasnila da nameštaj u njenom hotelu nije dizajniran za gojazne goste.

Ona navodi da joj nije namera da diskriminiše i da je ovo pravilo uvela pošto se u hotelu nedavno desio incident.

U hotelu je boravio gojazan gost čiji se krevet raspao pošto je legao na njega, gost je tužio ugostiteljski objekat i od tada je uvedeno ovo pravilo.Vlasnica je takođe objasnila da je drugi gojazan gost imao probleme pri ulasku u tuš kabinu i da nije mogao da se namesti u fotelji u dnevnom boravku.

- Mi želimo da udovoljimo našim gostima, ali smo svesni da klijentela sa određenom težinom neće uživati u boravku kod nas - rekla je vlasnica.

Iako je mnogima jasno zašto je ovo pravilo uvedeno, većina korisnika društvenih mreža smatra da je ovo ipak preterana reakcija koja može da uništi reputaciju hotela.

Profesor sa instituta za javno zdravlje i negu, Fridrih Schorb rekao je da je ovo sramotan postupak i da izgleda kao da hotel poziva određenu klijentelu da dođe i odseda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati