Putovanja

17. 01. 2020. 12:45 0

Putovanja koja NE TREBA da planirate sa decom

Planirati putovanje za porodicu zahteva više truda nego kada je u pitanju putovanje u dvoje.

Ako se putovanje sa decom ne isplanira kako treba, ona će se kući vratiti nezadovoljna, a porodica će propustiti priliku za ispunjavajuće zajedničko iskustvo.
Ipak, nisu sva odredišta dobar izbor za polazak na put sa decom, a ovo su neka od njih.

Skandinavija

Izazov svoje vrste bio bi pokušaj da uz 24 sata svetlosti stavite dete na spavanje. Ako nemate strategiju kako da odgovorite na fenomen polarnih noći, onda se bolje klonite ovog područja ako su deca vaši suputnici.

Bangkok

Ako vas prljavština i zagađenje ne odvrate od namere vođenja deteta u prestolnicu Tajlanda, onda bi prizori siromaštva, uz prosjake po pločnicima i prostitutke na uglovima, možda bili ipak previše uznemirujuća slika za vašu decu, navodi The Travel.

Aman

Ako decu želite da držite podalje od sveta poroka, onda sigurno nećete zajedno udisati dim hašiša u nekom od brojnih kafića ove vrste u centru Amana. Ako je Jordan već izabrano odredište, bolje povedite porodicu na Mrtvo more.

Dubai

Za razliku od drugih mesta, porodično putovanje u Dubai bi i moglo proći uz mnoštvo sadržaja prilagođenih najmlađima, ali problem je u tome što za sve te zanimacije nećete imati dovoljno novca. Dubai je preskup, pa vas udovoljavanje deci može suočiti s praznim novčanikom.

Venecija

Možda grad na kanalima bude inspiracija da vaše malo dete nauči da pliva i eto problema za vas. Bolje se držite podalje od Venecije imajući na umu da su šanse da je vaše dete poseti kao adolescent veoma velike, kada u tom uzrastu poželi da ode na romantično putovanje.

Las Vegas

Mnoštvo kasina, noćnih klubova, luksuznih restorana i striptiz barova sigurno nisu odgovarajuća kulisa za porodično putovanje. Povesti tinejdžera na mesto gde pristup gotovo nijednom sadržaju nije dozvoljen mlađima od 18 godina, svakako bi bio promašaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati