Ljubav

Andrea Orlandić

28. 08. 2020. 18:35 0

"Mislila sam da je raskid MUKA, ali teže dolazi posle"

Da li znate šta je najteža stvar posle raskida? Ako mislite da je to proces oporavka onda se grdno varate, najveći problem je zaljubiti se ponovo. Dvadesetogodišnjakinja iz Beograda kaže da je raskid još i dobro podnela, ali da nikako ne uspeva ponovo da se zaljubi. Ovo je njena priča..

- Još malo pa će biti godinu dana od kako smo raskinuli, a ja i pored najromantičnijeg i najzgodnijeg lika nisam uspela da se zaljubim. Izašla sam na mnoštvo dejtova, dopisujem se sa toliko momaka i svi su oni sjajni, brižni i vidim da su se zagrejali, ali ja prosto ne mogu da se zaljubim.

Jedan je posle mesec dana hteo da me prosi, za drugog sam dala sve od sebe da mi se dopadne, treći je bio uvek tu za mene ... ali ništa od pravog zaljubljivanja.

Ima ih uvek koji se motaju oko mene, popijemo kafu, piće, jedno drugo i... dosada.

Možda ću se u sledećeg zaljubiti

Stalno sebi govorim: "Možda ću konačno osetiti leptiriće u stomaku pre nego što se nađemo", doteram se, odem i vratim, ali od leptirića nema ni "L". Onda opet osećaj poraza.Što je najgore, svi ti momci su divni i mnogo devojaka bi "dalo sve za njih", a ja provodim noći kuckajući se na Instagramu, ali nemam želju za više od toga. Nikako da se "zagrejem" za nekog.

Nije prijatno i verujem da će naleteti, da ne vredi siliti, samo mi nije jasno otkud onda ta želja da se zaljubim ako se ne dešava? - završila je mlada Beograđanka.

Sličan problem svako je osetio bar nekad u životu i slažemo se da može da bude razočaravajuć i da se oduži, ipak nije razlog za očajavanje.

Momenat je da se devojka fokusira na druga životna polja, a ljubav će sigurno doći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati