Ljubav

26. 08. 2020. 16:16 1

Zagrepčanki zbog glasnog seksa poručili: SRAMITE SE!

U Fejsbuk grupi "Zakaj volim Špansko" osvanula je poruka koju je neko zalepio na vrata zgrade u istoimenom delu Zagreba. Porukom se moli komšinica da noću bude tiša u krevetu.

- Molim komšinicu sa sedmog sprata da smiri noćne strasti. Kako vas nije sramota, otvoreni su nam prozori. Deca su nam tu. Sramota, zatvorite prozore. Ne mora celo Špansko to da sluša, u suprotnom ću zvati policiju - napisao je anonimni autor.

Sudeći po komentarima na poruku, drugima takvi zvukovi ne bi smetali. Bar ne toliko da pišu besne poruke.

Ovo su samo neki:

"Neko ne dobija tretman pa je ljubomoran?"
"Čovek ne sme ni je*avat više, a da nekom to ne smeta."
"Komšinica se udara ko da ima kasko...."

Drugi su se našalili: "Ovo je skroz bezobrazno obaviti, a da se ne napiše tačna adresa i broj stana da se ode do komšinica upozoriti... Mislim, stvarno, samo napisati sprat..."

A treći su upozorili na licemerje društva: "Da, kad se netko je*e, onda svima smeta. A kad muž ubija od batina ženu i decu, onda to nije naš problem, nećemo da se petljamo."

"Super mi je ovo da zatvori prozor. A zašto ona ne bi zatvorila prozor da njena nežna dečica ne bi čula te duboko (!) nemoralne stvari? Aha, ona je začela po Duhu Svetom i nije nikad imala seks. Ili je to odradila s povezom preko usta i s čaršavom s rupom preko vagine da sve ostane moralno? Hm. Draga komšinice, ko god da si, možeš i ti zatvoriti prozore. (nisam akter te priče)", poručio je jedan korisnik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati