Ljubav

Direktno.rs

06. 08. 2020. 22:05 1

Šta to žene prvo ugledaju kod muškaraca?

I žene vole da vide lepog i negovanog muškarca, baš kao što i muškarci vole da vide lepu i zgodnu ženu. Koje delove tela žene prvo ugledaju kod muškaraca?

Nije tajna da i žene vole da osmotre muškarca i njegove atribute.

Ali koji je to tip muškarca i koje delove tela žene prvo primete?

Atletska figura

Nema sumnje, isto kao što je muškarcima bitno da žena bude zgodna i u formi, tako je i ženama lepo da na prvi pogled vide muškarca koji vežba i koji je atletski građen. Ženama se više dopadaju muškarci sa trapezastom građom i atletskom figurom, sa oštrim linijama tela i čvrstim mišićima.

Široka ramena

Za žene, muška ramena su simbol snage i muževnosti. Žene vole kada muškarac ima široka ramena i izgleda privlačno dok se kreće. Žene privlači izgled koji pokazuje snagu i dominaciju, a razlog nije samo seksualan, nego je evolucioni.

Lepe šake

Lepe, negovane, velike šake – postoji li žena koja ne bi poželela muškarca sa ovakvim rukama? Muške ruke ženama govore mnogo toga: na primer, kakvim poslom se bave, kako i kakav je njihov stav o ličnoj higijeni. Šake su uvek odraz nege i higijene, pa je i kod jednog i kod drugog pola ova bitna stavka da bi ste nekoga privukli.Čvrsta guza

Još jedan dokaz da se žene ne razlikuju mnogo od muškaraca je njihovo obostrano divljenje lepim zadnjicama. Većina je saglasna – zategnuta zadnjica je najbolja! Neophodno je da ona bude čvrsta i mišićava, a većina žena je ubeđena da seks sa vlasnikom ovakve guze obećava lud i nezaboravan provod.

Sočne usne

Žene vole muškarce sa punim i sočnim usnama – ne samo zbog toga što one izgledaju lepo, nego i zbog neverovatnog užitka koji ovakve usne mogu da pruže u svakom pogledu. Prva asocijacija kada vide lepe usne su poljupci, a pune usne asociraju na to da će ljubljenje sa njihovim vlasnikom biti vrlo prijatno i uzbudljivo.

Neobavezna brada

Neobavezna brada, stara oko tri dana, pouzdan je znak muževnosti koji veoma privlači žene. Osim što je u poslednje vreme brada postala trend, pa je muškarci jako često puštaju, ona neobavezna brada od par dana ne brijanja im je jako seksi, zato slobodno ostavite brijač sa strane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati