Ljubav

Direktno.rs

09. 08. 2020. 20:02 0

Šest saveta za eksplozivnije orgazme!

Britanska kompanije za seks igračke otkrila je nekoliko saveta koji bi svima mogli da olakšaju put do orgazma.

Jedan od najčešćih problema sa seksualnim zdravljem je nemogućnost postizanja orgazma, bilo to zbog stresa, umora ili nekoliko čašica previše, prenosi "Daily Star". Ali iz kompanije "HotOctopuss" imaju nekoliko korisnih saveta koji bi trebalo da vam zagarantuju snažan vrhunac.

1. Poboljšajte seks češćom masturbacijom

Ovaj savet je za ljude koji malo masturbiraju ili ne čine to uopšte. Ako se za orgazam obično oslanjate na partnera, može postati teško da se to postigne. Masturbacija je zbog toga jedan od najboljih načina za poboljšanje seksa s partnerom.

2. Seks igračke za parove

Seks igračaka dizajniranih za parove na tržištu ne nedostaje. Potrebno je samo proučiti što biste želeli da radite s partnerom, odnosno partnerkom i to isprobate.

3. Život na ivici

Poboljšajte svoj orgazam tako što se namerno suzdržavate od vrhunca. Takozvani "edging" možete da vežbate sami, ali i s partnerom/partnerkom.

4. Dišite više

Često kako se bližimo orgazmu "zaboravimo" da dišemo. Ali, duboki udisaju će vam podstaći cirkulaciju i poslati više krvi u genitalije, a tad će i vaš orgazam da postane intenzivniji. Možete i eksperimentirati s disanjem na različite načine i videti kakve to učinke ima, preporučuju.

5. Razgovarajte prljavo... sami sa sobom

Ovo je napredni savet za masturbaciju za koji se navodi da daje eksplozivne rezultate. Pokušajte da se odnosite prema sebi onako kako biste voleli da vaš partner/partnerka to čini. Možete da pokušate da masturbirate i ispred ogledala.

6. Copycat

Pronađite svog omiljenog glumca/glumicu iz filmova za odrasle ili scenu i proveerite da li možete da ih kopirate. Masturbirajte na isti način kao što to taj neko radi, koristeći iste pokrete. Ovo će promeniti tempo vaše masturbacije i pružiti vam potpuno novo iskustvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati