Ljubav

Direktno.rs

28. 07. 2020. 16:36 1

SLABIĆ Verio je "jeftinim" prstenom da bi je ostavio!

Kada je u pitanju verenički prsten, mnogim devojkama je važno da izgleda lepo kako bi mogle da se hvale, ali je takođe važno da je prsten namenjen prosidbi, a ne nečemu sasvim drugom.

Jedna devojka doživela je neobičnu prosidbu, “jeftinim” prstenom, a cilj nije ni bila prosidba, piše “Daily Mail”.  

Ova devojka je celu svoju priču napisala u Redit objavi i zatražila je savet od korisnika.

Nije joj se svideo prsten koji joj je dao verenik, čak je sumnjala da je dijamant zapravo lažan. Iako prvo nije želela ništa da kaže, odlučila je da razgovara sa njim o prstenu i tada je otkrila pravu istinu.  

Dečko joj je namerno dao “loš” prsten kako bi je razotkrio da je ona zapravo sponzoruša i kako bi mogao da je ostavi kada napravi scenu oko toga.

 U objavi je objasnila da je njihova veza bila sasvim normalna, ali da je očekivala bolji prsten, jer je njen partner "imućan i ima nekoliko skupih satova."  Pošto je bila svesna njegove finansijske situacije, ovaj prsten ju je iznenadio i opisala ga je kao "prsten koji je kao lep komad nakita, ali ne i verenički prsten sa kojim može da se hvali".  

Uz to, smatra da dijamant na vrhu nije pravi dijamanti, a zbog ovoga su se i opasno posvađali. Na kraju je rekla da ne želi skup nakit, već želi nešto posebno jer je to stvar koju će nositi decenijama i treba da bude simbol ljubavi.  

Kada ga je na kraju pitala za prsten, saznala je da joj je on namerno poklonio ovaj prsten kako bi imali povod za svađu i raskinu.

Njen sada već bivši verenik je počeo da se zabavlja sa mlađom manekenkom, ali nije želeo da raskine s njom bez razloga, jer bi njegova porodica bila ljuta na njega.  

Međutim kada se malo bolje osvrnula na njihovu vezu shvatila je da je ipak propustila neke bitne znakove koji su ukazivali na ovu prevaru, ali tada ih nije videla.

- Bar sada ne moram da nosim taj odvratan prsten - zaključila je na kraju objave.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati