Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Pure Wow ]

10. 07. 2020. 22:18 1

Pristati na fantaziju ako vam se ne dopada?

Gotovo da ne postoji osoba na planeti koja nema seksualne fantazije.

Od onim malih, nazovimo ih bezazlenim, do zaista neobičnih i onih koje mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Zamislite situaciju u kojoj vaš partner predlaže da kao deo njegove seksualne fantazije vodite ljubav negde u javnosti gde biste lako mogli biti uhvaćeni na delu. Naravno, ne treba posebno da naglašavamo da to nije nešto što vas lično pravi uzbuđenima, već naprotiv nešto što vam izaziva nelagodnost. Da li treba takvo nešto da odbijete, pristanete na kompromis ili ipak uradite njemu za ljubav?

Psiholozi tvrde da u ovakvim slučajevima, treba da imate čvrst stav. Iako kompromisi treba da budu sastavni deo svake ljubavne veze, ovo je situacija kada treba da povučete ručnu. Tokom seksa, oba partnera bi trebalo da uživaju, a u ovakvom slučaju to ne bi bilo moguće. Ako vi sebe ne možete da navedete čak ni mentalno da budete deo takve fantazije, onda bi ona trebalo da ostane to što jeste – fantazija.

Međutim, o ovakvoj situaciji je potrebno razgovarati, umesto što ćete sami sa sobom biti zadovoljni činjenicom da niste pristali. Muškarci imaju tendenciju da budu vrlo uporni kada nešto zaista žele, te s toga misle da ćete vi vremenom popustiti i ipak to uraditi. Istaknite tokom razgovora na ovu temu pritisak koji osećate kako biste ga naveli da shvati da traži od vas nešto u čemu ni malo ne biste uživali. Ako vas zaista voli, razumeće.

Umesto date fantazije, predložite nešto jednako uzbudljivo u spavaćoj sobi, ili na nekom drugom mestu na kom se osećate prijatno. Osmislite 5 fantazija zajedničkim snagama u kojima biste oboje uživali, potom ih stavite u šešir i svako veče kada se osetite raspoloženim za maženje izvucite jedan papir. 

Ono što muškarce najviše nervira kod žena sa kojima su dugo u vezi jeste odustvo spontanosti i inovacija. Pokažite da u vama još uvek postoji ta iskra koju je video na početku veze. Zavedite ga i preuzmite neku zanimljivu ulogu koja će i vama prijati. Eksperimentisanje u seksu može samo da začini vaš odnos, ali morate biti oboje spremni na to.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati