Ljubav

07. 07. 2020. 16:41 0

Tri žene ispričale kako im je drug postao dečko

- Posle samo nekoliko meseci, postao je sasvim drugačiji od čoveka koga sam poznavala dok smo bili prijatelji. Postao je neverovatno posesivan - rekla je jedna od žena.

Muško-ženska prijateljstva mogu se završiti ljubavnom vezom. Ponekad one ispadnu kako treba, ali se dešava i da su ljudi veoma razočarani i posle toga više nemaju prijatelja ili ljubavnog partnera.

Neki su podelili svoja iskustva za Huffington Post, izdvojili smo priče tri žene:

Kesi: Zajedno smo više od pet godina

Bili smo prijatelji godinu dana, a u ljubavnoj vezi smo više od četiri i po godine. Jednom smo raskinuli na šest meseci i ponovo završili zajedno. Sada sam prilično sigurna da je to zauvek. Brak je naša budućnost i osećam se prilično čudno. Nekako ne mogu da čekam sve što je pred nama, odgajanje dece itd.

Čelsi: Postao je potpuno drugačiji čovek

Posle samo nekoliko meseci, postao je sasvim drugačiji od čoveka kog sam poznavala dok smo bili prijatelji. Postao je neverovatno posesivan, hteo je da zna gde sam sve vreme i nije voleo da izađem bez njega. Vrlo brzo je počeo da govori o braku i deci, a ja sam samo mislila "beži odavde!".

Pokušavala sam da popravim našu vezu nekoliko meseci, čak sam predložila da idemo kod savetnika za vezu, ali to je samo pogoršalo stvari. Sve je eskaliralo kada je hakovao moj mejl i pročitao poruke koje sam poslala prijateljici govoreći joj o njegovoj zabrinutosti za vezu i njegovo ponašanje.

Poludeo je. Optužio me da sam izdala njegovo poverenje i rekao mi da odem. Morala sam da ga blokiram na društvenim mrežama i nismo razgovarali više od pet godina.

Kristina: Seks je bio zaista grozan

Kad smo konačno postali bliski, seks je bio toliko loš da sam se jedva usudila da ga pogledam u lice. Pokušala sam da prekinem tu vezu, ne spominjući razlog, ali usledile su mu očajničke tekstualne poruke koje su mi govorile da misli da imamo nešto posebno, da ne razume šta je pogrešno uradio itd. Prošlo je nekoliko nedelja.

Ponekad smo naletali jedno na drugo dok smo bili u društvu zajedničkih prijatelja, ali smo sakrili svoju tajnu od njih. I danas se još uvek povremeno srećemo i osećam se neprijatno, jedva da mu kažem neku reč.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati