Ljubav

Direktno.rs

01. 07. 2020. 10:28 0

Kako se voli: Šta muči tinejdžere na internetu?

Internet nas je pretvorio u robove digitalnog doba koji više ne umeju da misle svojom glavom, tvrde analitičari ove globalne mreže..

Prema izveštajima Gugla, ljudi širom sveta postavljaju pitanja o onome što bi trebalo da bude odavno poznato odraslima, kao što su: "kako da zatrudnim" ili "kako da ne zatrudnim", "kako se pravi tost" ili "kako se ljubi", piše Lepa i srećna.

Kad je reč o kuvanju, najčešća pitanja su kako se se kuva jaje, kako se peče krompir, kako se prži omlet i kako se pravi pire krompir. Od 2004. godine, broj pitanja koja počinju sa "kako da" porastao je za 140 odsto!Među tinejdžerima, na vrhu liste su pitanja: "kako se ljubiti", "kako zatrudneti" i "kako voleti"!

Slede pitanja: "kako da se svidiš devojci", "kako da impresioniraš devojku" i "kako da poljubiš devojku", a zatim i pitanja kao: "kako da znaš da li se sviđaš momku", "kako da pozoveš devojku da izađete", "kako se poljubiti na francuski način" i "kako naći devojku".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati