Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

02. 07. 2020. 13:39 1

Starija 39 godina od dečka: "Iskusan je, ja PRESREĆNA"

Celog života je čekala srodnu dušu i on sada stoji ispred nje. Par se venčao brzo posle prvog izlaska, a srećan momenat su proslavili sa njegovom porodicom koju je Pam toplo prihvatila.

Pam Šasten (60) iz Sjedinjenih Američkih Država duboko je povredila opaska prijatelja da joj je trenutni dečko, Džonaton Langevin (21) može biti unuk. Čak su joj savetovali da bi trebalo da ode kod psihologa.

- Ne mogu da verujem da moji prijatelji, koje poznajem više od 30 godina, ne mogu da budu srećni zbog mene. Ali zlobni komentari nas neće razdvojiti. On je ljubav mog života i nije me briga šta neko misli. Pored toga, naš seksualni život je fantastičan - prokomentarisala je.

Pam i Džonaton, student računarskog inženjerstva, upoznali su se pre dve godine preko sajta za upoznavanje.

- Priznao mi je da ima 19 godina, a napisala sam mu da sam previše stara za njega i da imam dve ćerke starije od njega. Jedna ima 32, a druga 34 godine. Takođe sam mu rekla da sam baka - rekla je Pam i dodala da je Džonaton oduvek želeo da bude sa starijom ženom.

Tada je živeo oko 1.450 kilometara daleko od nje, pa su svakodnevno razgovarali putem video poziva. Nedelju dana kasnije su se upoznali.

- Bio je još zgodniji uživo. Trčali smo jedno prema drugom i strastveno se ljubili. To je bila ljubav na prvi pogled - rekla je.

Proveli su ceo dan zajedno pokušavajući da ignorišu poglede prolaznika, ali i negativne komentare.

- Čula sam ženu kako govori prijateljici da je odvratno gledati nas i da ne bismo trebali da budemo zajedno. To me je stvarno uznemirilo. Svaka osoba koja je prošla pored nas uputila je užasnut pogled. Srećom, njemu to nije smetao, na kraju smo se smejali svima - nastavila je i dodala da su sledeće noći prvi put vodili ljubav.

- Vodili smo ljubav i bilo je predivno. Te noći nismo mnogo spavali. On je možda decenijama mlađi od mene, ali nije bio neiskusan. Tačno je znao šta radi. On je neverovatan - dodala je.

Nedlju dana kasnije spremala se da se vrati kući. Stajali su jedno pored drugog.

Pam mu je rekla da ga voli i predložila mu je da ostane. I on je izjavio svoju ljubav prema njoj, a onda se uselio kod nje. Do tada je spavao sa prijateljem na kauču.

Dan kasnije Pam je pozvala svoje ćerke jer je htela da ga upozna sa njima, ali pre toga upozorila ih je da ima 19 godina i da sada živi s njom. Kćeri su bile šokirane kada su ga ugledale.

- Džonaton im je rekao da se nada da će se sprijateljiti i zagrlio ih je. Kasnije, dok smo ga gledale kako se igra sa njihovom decom, priznale su da im se sviđa.

Ubrzo je obavestio i svoje roditelje o tome. Apropo mojih godina su samo prokomentarisali da ih to nije iznenadilo jer je oduvek voleo starije žene. Čak su rekli da jedva čekaju da me upoznaju.

Dve nedelje kasnije, Pam ga je upoznala sa svojim prijateljima sa kojima se druži više od 30 godina.

- Ponadala sam se da će biti srećni zbog mene, ali umesto toga, sedeli smo u tišini. Nekoliko dana kasnije pokušali su da me ubede da me Džonaton samo koristi. Bilo je i drugih negativnih komentara, pa sam odlučila da ih izbacim iz života - rekla je.

- Celog života sam čekala srodnu dušu i on sada stoji ispred mene, moj Džonaton. Nikad u životu nisam bila srećnija - dodala je.

Par se ubrzo posle svega venčao, a radost su podelili sa njegovom porodicom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati