Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Her Way ]

01. 07. 2020. 09:22 1

Bivši ima novu devojku, a vi singl: Zašto?

Raskidi nikad nisu jednostavni, ali samo ako su iskrene emocije bile prisutne.

Upravo iz tih razloga nije poželjno prerano "uskakanje" u nove veze. Svakom od nas pojedinačno treba određeno vreme da prebolimo prekid veze, kao i da se osetimo dovoljno emocionalno udaljenima od bivšeg partnera da bismo bili u stanju da volimo nekog drugog. Ključno je dakle, da sebi date malo vremena da razmislite i poradite na svojim osećanjima.

Nezavisno od toga zašto ste raskinuli, viđenje bivšeg dečka sa novom devojkom je uvek bolno. Jednostavno, neshvatljivo vam je da se on već "ohladio" i da je spreman za novu ljubav, dok vi još lečite rane koje vam je zadao raskid. Međutim, stvari nisu uvek tako crno – bele. Činjnica da ste ga videli sa novom devojkom, nije dokaz da je on srećno zaljubljen i da mu nova veza znači sve na svetu.

Kada zatreba i muškarci mogu da budu odlični glumci. Mogu se vrlo uverljivo pretvarati da im nije stalo do vas, dok istinski pate u dubini duše, dok grle svoju novu devojku pred vama. Istina je ponekad potpuno drugačija od one koja vam je predstavljena. S toga, navodimo vam danas neke od najčešćih razloga zbog kojih je on započeo novu vezu pre vas.Misli da će nova veza pomoći da vas zaboravi

U najvećem broju slučajeva muškarci se okreću novim vezama posle raskida kako bi preboleli stare. Retko, ali vrlo retko kad se desi da takva veza uspe, jer na kraju ta treća strana pati zbog nedostatka ljubavi, koju je dala nekom u pogrešnom trenutku.

Želi da budete ljubomorni

I polazi mu za rukom zar ne, inače ne biste čitali ovo? Ako mu je još uvek stalo do vas i želi da vi preduzmete nešto po tom pitanju, muškarac će uskočiti u vezu sa prvom devojkom koja naiđe u nadi da će izazvati ljubomoru sa vaše strane.

Navikao je da bude u vezi

Ovo je čest slučaj u vezama koje su dugo trajale i doživele raskid. Muškarac više ne zna da funkcioniše kao jedinka. Potreban im je neko poput vas i očajnički žele tog nekog pored sebe. Naročito ako ste živeli zajedno, prilikom čega ste vi bili zaduženi za kuvanje, pranje veša, čišćenje kuće i slično.

Sreća je bila na njegovoj strani

Dakle da ne biste pomislili da je sve zavera protiv vas, ili da on nužno želi da vas vrati, sasvim je moguće da je sreća jednostavno bila više njemu naklonjena ovog puta. Pomislićete da to nije fer i da vi patite dok on uživa, ali ne, nije sve ni tako tragično. Ako ste zaključili da on nije za vas, uprkos tome što ste dali sve od sebe da veza funkcioniše, ne treba da razbijate glavu time što on već uveliko ima nekog novog. Možda je baš ovaj raskid prekretnica u vašem životu i vaša vas istinska ljubav čeka iza ćoška.

Nije mu bilo potrebno da vas preboli, jer vas nikada nije ni voleo

Teško je čuti ovakvo nešto, ali nekad se mora. Mora se čuti, razumeti i prihvatiti. Ako vas nije voleo, ne treba mu ni vreme da vas preboli. Možda ga gledate sada kao pobednika, ali je zapravo on taj koji je izgubio. Vreme koje budete uložili u to da ga prebolite će vas osnažiti, dok s druge strane on nikad neće shvatiti koliku dubinu mogu da imaju istinske ljubavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati