Ljubav

Direktno.rs

27. 06. 2020. 16:26 0

Uhvatila dečka na Tinderu: Alibi novi šok

Najvažnija stvar u vezi je poverenje, a jedan muškarac je sve uprskao kada je instalirao aplikaciji za upoznavanje. Ali najgora stvar u priči je njegov “alibi”.

Danas se većina potencijalnih veza započinje preko interneta, pa zato mnoge ne čudi zašto je jedna devojka poludela kada je otkrila da njen dečko ima aktivan profil na aplikaciji za upoznavanje.

Ali najviše ju je iznenadio bizarnim alibijem koji je dao, piše Mirror.

Devojka (29) je morala da potraži pomoć od korisnika na Reditu, u urnebesnoj objavi napisala je da je u dilemi i da joj treba tuđe mišljenje. Devojka je bila pre svega zbunjena, nije joj bilo jasno zašto bi čovek koji je u srećnoj vezi napravio profil na ovoj aplikaciji.

- Pre nekoliko nedelja, kada su zaštitne mere počele da slabe, razgovarali smo o tome kako mu dobro stoji duga kosa. On je onda rešio da zakaže termin kod frizera kako bi malo stilizovao novu dugu frizuru. Pre nekoliko dana uzela sam njegov telefon, jer mi se igrala jedna igrica, tada sam videla da ima instaliranu Tinder aplikaciju. Međutim kada sam otvorila aplikaciju u potpunosti sam se zbunila. On se registrovao kao žena i imao je samo muškarce kao opciju - napisala je anonimna žena.- Nikome nije slao poruke, a kada sam ga pitala zašto ima aplikaciju odmah mi je rekao da ju je instalirao kako bi tražio inspiraciju za frizuru. Pitala sam ga zašto nije samo potražio frizure na internetu kao svaka normalna osoba, ali on je imao i odgovor za to, rekao mi je da te frizure na internetu nisu realne jer su stilizovane na manekenima, a on je želi da vidi prave frizure na normalnim muškarcima.

- Da li je moj dečko stvarno napravio Tinder nalog kako bi tražio inspiraciju za muške frizure - zbunjeno je napisala devojka.

Potom je priznala da njegov alibi deluje realno, ali i ludo, pa se pita šta drugi ljudi misle. Šta je pravi razlog, zašto je napravio Tinder nalog?

Odgovorilo joj je više od 100 korisnika, sa podeljenim mišljenjima. Iako takvo objašnjenje zvuči smešno većini, neki veruju da je dečko samo smotan ali i iskren. Dok drugi veruju da on nešto 'mulj' i da je možda prerušen gej.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati