Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

26. 06. 2020. 08:56 2

Uhvatio ženu s drugaricom u krevetu: Razvod?

Našao je suprugu u krevetu sa najboljom drugaricom, pa je pitao psihoterapeuta za savet.

- Zajedno smo deset godina i imamo dva sina. Znao sam da moja supruga imala veze sa ženama i muškarcima pre nego što smo se upoznali, ali obećala mi je da sam jedini kada smo se venčali. Bio sam u poseti majci nekoliko dana, ali sam se odlučio da se vratim ranije nego što je bilo planirano. Otišao sam kući, ali nisam javio ženi da stižem, jer sam samo mislio da bi bilo lepo da je iznenadim - rekao je on za “The Sun”.

Kad se vratio kući, tiho je došetao do spavaće sobe, ali tamo ga je dočekalo neprijatno iznenađenje. Njegova supruga bila je u krevetu sa drugom ženom. Priznala mu je da ga voli, ali da više nije zaljubljena u njega, već u svoju najbolju drugaricu. Želi da bude sa njom, ali ne želi da ga napusti, pa je zatražila od njega da on ostavi nju i decu. Ali on ne želi da ode i sada ne zna šta da radi.Evo šta je odgovorio psiholog.

- Nije čudno što se osećate loše, ali recite ženi da ćete potražiti pomoć i da ćete se osećati bolje ako ostane u svom domu. Ako supruga ne želi da raskine sa partnerkom onda je vaša veza u opasnosti. Biseksualnost ne opravdava varanje, ali dovodi do teških odluka. Vaše odluke sada treba da budu u korist vaše porodice, a ne u vezi veze. Pokušajte da razgovarate i pronađite pravo rešenje bez napuštanja kuće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati