Ljubav

Direktno.rs

29. 05. 2020. 22:00 0

Shvatićete sve o njemu iz položaja u kom spava!

Da biste saznali kakav je vaš muž ili dečko, posmatrajte ga dok spava. Tu, na krevetu pored vas, leži čitava priča o njegovim uspesima i porazima.

- Ako lice duboko zagnjuri u jastuk, to znači da je već isplanirao ceo život, ali i da je veliki paničar. Spava li uvek čvrsto zatvorenih usta, to upućuje na zaključak da je duboko u sebi ogorčen i besan. Stoga se bacite na posao i otkrijte zašto je takav.

- Muškarac koji se sakriva ispod jorgana je povučen, a i tehnike zavođenja su mu strane. Istovremeno, ima mnogo prijatelja koji uživaju u njegovom društvu. Katkad je toliko isfrustriran da bi želeo da pobegne od svega i svakoga.

- Ukoliko spava u zgrčenom položaju, tako da mu ruke dodiruju kolena, a da se brada oslanja na grudi, ustanovićete da je duboko u sebi nesrećan. Ipak, ako tako spava samo povremeno, nemojte da paničite, jer je to samo pokazatelj da je veoma nesiguran u sebe.- Muškarac koji spava tako da se razbaškari po celom krevetu ima snažnu ličnost i voli da sve drži pod kontrolom. On u životu nema mnogo nedoumica, niti je nesiguran. S lakoćom menja radna mesta i stiče nova iskustva. Mana mu je što je ponekad previše sebičan, ali budite strpljivi - s vremenom će vam pokazati da ume da bude pažljiv i saosećajan.

- Spava li pravo poput sveće, to znači da puca od samopouzdanja i pozitivne energije. Nijedan problem za njega nije previše ozbiljan i nerešiv. Katkada vas može iznervirati što smatra kako je u svemu najbolji, najlepši i najpametniji, a ponekad što previše radi pa zbog posla zanemaruje i vas i prijatelje.

- Ukoliko i sada spava sa omiljenim plišanim likom iz detinjstva, znači da je reč o veoma brižnoj osobi, najsrećnijoj kada je okružena voljenim ljudima. On obožava da bude u centru pažnje, ali mu to niko ne zamera jer je veoma draga i nesebična osoba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati