Ljubav

Direktno.rs

29. 05. 2020. 13:33 0

PONOVO ZAJEDNO Posle 20 godina i loših brakova

- Kada sam se razveo od bivše žene, počeo sam da razmišljam o Alisi sve više. Odlučio sam da joj pošaljem poruku na Fejsbuku. Bila je presrećna što sam se javio - kaže Tim.

Alisa (42) i Tim Mounce (41) iz Oregona bili su u vezi davne 1996. godine kao tinejdžeri. Prošle su dve decenije od kada su raskinuli, a tokom ove pauze nikada nisu razgovarali.

Za to vreme našli su partnere, venčali se i na kraju su se oboje razveli 2016. godini. Ali veruju da je iskra između njih dvoje i dalje postojala.

- Kada sam se razveo od bivše žene, počeo sam da razmišljam o Alisi sve više. Odlučio sam da joj pošaljem poruku na Fejsbuku. Bila je presrećna što sam se javio, a sedam meseci kasnije smo se i venčali - kaže Tim.

Obećali su jedno drugom da ih više ništa neće razdvojiti, a venčali su se u julu 2016. godine.- Poslao mi je poruku uoči Božića 2015. I tada sam se prvi put čula sa njim posle 20 godina - kaže Alisa.  

- Bili smo sladak par još u srednjoj školi, ali kada smo pošli na fakultete tada samo raskinuli, kao i mnogi parovi u tim godinama. Kad smo se ponovo sreli, nastavili smo tamo gde smo stali. Zabavljamo se i dobro se provodimo, a to je ono što nam i treba - kaže Alisa i dodaje da su počeli da izlaze u februaru, a već u julu su se venčali.Sa bivšim suprugom Alisa se razvela u septembru 2015. godine. Kada joj se Tim javio u decembru uveliko je prebolela bivšeg partnera sa kojim je bila u vezi 15 godina.

- Sve je bilo prelepo. Osećala sam se kao da se udajem za prijatelja i ljubavnika. Živim kao u bajci - rekla je Alisa.

- Poslednje tri godine su bile predivne i zajedno radimo apsolutno sve - kaže Alisa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati