Ljubav

Direktno.rs

07. 05. 2020. 21:53 0

Dame, znate li: Kakvi muškarci su najbolji u krevetu?

Užitak koji žena doživljava tokom vođenja ljubavi ima veze s tipom muškarca kojeg je odabrala.

Ove karakteristike krase muškarca koji je najbolji u krevetu:

Humor

Žene vole muškarce koji znaju da ih nasmeju. Momci kojima je humor jača strana obraćaju pažnju na detalje i posmatraju svet drugim očima, što žene izrazito privlači. Muškarci s pravim smislom za humor, znaju kada treba stati i uozbiljiti se.

Kreativnost

Niko ne želi partnera koji ujutru ustane, ode na posao, dođe kući, legne pred televizor i ode u krevet. Žene ne privlači monotonija.

Jeste li ikada primetili da najveći zavodnici nisu nužno i besprekornog izgleda? Žene najviše na muškarcima privlače njihova kreativnost i spremnost za eksperimentisanje, što je idealno za vođenje ljubavi.

Osim toga, kreativci su često zagonetni tipovi, a žene vole tajanstvene muškarce.

Toplina

Žene vole ljubazne i pristupačne muškarce, a upravo topli i srdačni muškarci spadaju u najbolje ljubavnike.

Iako se želje muškaraca i žena često razlikuju, kada je u pitanju seks, u jednom se ipak slažu. Žene vole da se osećaju sigurno s muškarcem s kojim spavaju, a muškarci vole da se žena oseća sigurno pored njih.

Kad se žena oseća sigurno, ona može da se opusti i uživa ​​u seksu više od ikoga, što muškarcu otvara vrata za eksperimentisanje i istraživanje.Vernost

Dok mnogi misle da je seks s jednom osobom do kraja života prilično dosadan, žene ipak neguju vernost i predanost.

Ako je muškarac veran ženi, ona će se osećati poželjnom i potrebnom, što stvara idealnu atmosferu za postizanje orgazama.

Mnoge žene ne doživljavaju orgazme tokom ranih seksualnih iskustava jer nisu razvile dovoljnu povezanost s partnerom i nemaju poverenja u njih.

Miris

Mirisi mogu da nam pruže razne emocionalne senzacije poput sreće, tuge, uzbuđenja i zadovoljstva, stoga ne čudi da miris muškarca može da privuče ženu.

Ako miris privuče ženu, to je znak da je u uživanje uključeno još jedno čulo koje će joj omogućiti lakše postizanje orgazama, koji će ujedno biti i intenzivniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati