Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Elite Readers ]

07. 03. 2020. 17:17 0

Masovno venčanje u doba korone: SA MASKAMA

I u bolesti i u zdravlju – osnovno je pravilo pri sklapanju braka. Ipak, ono je posebno bilo naglašeno za vreme masovnog venčanja na Filipinima. Mladenci su nosili maske za lice, pa su slike bračnih parova brzinom svetlosti obišle svet.

U brak je stupilo 220 parova na tradicionalnom masovnom venčanju na Filipinima. Ministarstvo zdravlja je zahtevalo da svi nose maske za lice i da budu na oprezu zbog smrtonosnog koronavirusa.

John Paul (39), jedan od mladoženja je izjavio: „Čudno je poljubiti nekoga preko maske za lice ali pošto je izdato upozorenje i dvorana je bila prepouna ipak je bolje da budemo bezbedni, a ne praktični.“Ministarstvo zdravlja je od svih matičara i mladenaca tražilo da popune standardni zdravstveni formular u kom moraju da navedu gde su sve putovali i boravili u predhodnih 14 dana.Masovna venčanja su tradicija na Filipinima još od 2013. godine od kad se više od 2.000 parova venčalo. Nedavno su masovna venčanja postala trend i u Severnoj Koreji gde se venčalo više od 30.000 parova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati