Ljubav

Direktno.rs

19. 02. 2020. 22:07 0

Pravilo šest minuta za duplo zadovoljstvo u krevetu

Seksualni stručnjaci su otkrili veoma jednostavno pravilo "šest minuta" koje garantuje postizanje većeg zadovoljstva u seksu.

Pravilo se zasniva na uvođenju predigre koja treba da traje najmanje šest minuta pre nego što krenete u glavnu akciju. Zadovoljavanje pre penetracije treba da predstavlja i jednom i drugom partneru zadovoljstvo, međutim često je nepravedno zanemareno kod ljubavnih parova.

U studiji naučnika iz Kanade, kojom je obuhvaćeno 1.500 ljudi, pronađeno je da osobe koje su pre konkretne seks-akcije uživali u predigri koja je trajala najmanje šest minuta bili su veoma seksualno zadovoljni.

Istraživanje je naručila kompanija "Trojan", a naučnici su zahvaljujući različitim testovima utvrdili da se većina muškaraca slože da pravilo šest minuta donosi pravi užitak, ali "ipak mogu da dožive orgazam i bez njega" - u poređenju sa 61 odsto žena kojima je predigra potrebna da se opuste.

- Šest minuta je najmanje vremena koje treba da posvetite predigri. Ovo je jednostavan način koji ljudi mogu da praktikuju u svojoj vezi, a da ih ne košta ništa - objasnio je Robin Milhusen, profesor seksualnosti sa Univerziteta Gvelf.Studija je takođe pronašla da 56 odsto muškaraca i 55 odsto žena je osećalo veće zadovoljstvo ukoliko je sa svojim partnerom razmenjivalo nežnosti nakon seksa, poput maženja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati