Ljubav

Direktno.rs

25. 01. 2020. 12:13 0

Večna ljubav: Šest navika parova koji se retko rastaju

Da li parovi čija ljubav odoleva vremenu imaju iste karakteristike? Koji ljubavnici, ujedinjeni, više nikada neće želeti da probaju slobodu?

Psiholozi su uvereni da svi srećni parovi liče, da svaki ima slične navike, koje postaju garancija da je ovaj odnos bukvalno „zauvek“. Proverite da li se prepoznajete?

1. Ako vas zasmejavaju iste šale, to je već 50 posto uspeha. Po pravilu su parovi sa sličnim smislom za humor mnogo srećniji. Suprotnosti su možda privlačne, ali u svemu što se odnosi na zabavu, bolje je imati slične poglede. Gledanje komedija zajedno, smejanje video snimcima na internetu je navika koja samo jača vašu vezu.

2. Ako ste konstantno u kontaktu sa svojim partnerom i uvek ste u toku sa onim što mu se dešava u životu, onda se narednih 100 godina nećete rastati.

Međutim, kontakt treba da bude poželjan sa obe strane. Ne radi se o kontroli života partnera i pozivima na sat vremena. Ako vas zanima kako se vaš muškarac oseća, šta ga muči ili šta planira, a on se, pak, ne boji da sve ove informacije podeli sa vama, čestitamo vam, to je veoma visok nivo intimnosti.

3. Ako se ne stidite da povremeno govorite partneru o svojim osećanjima, kao i on vama - to je u redu. Parovi koji se ne plaše ponovo da kažu lepe reči jedno drugom su vrlo snažni. Ali oni koji manipulišu svojim partnerima izjavljivanjem ljubavi ili komplimentima, rizikuju da ostanu bez ičega.

4. Parovi koji se ne plaše da dele "novosti" vremenom se osećaju prijatno jedno pored drugog. Dakle, parovi koji nisu previše lenji da dodaju "treptaj" svojoj vezi jači su od ostalih. Pod "novostima" se podrazumevaju promene u izgledu i načinu odevanja, u intimnom životu. Kao i zajednička putovanja, izlasci i posete bilo kojim drugim događajima. Otvarajući se svom partneru na novi način, nikad se nećete umoriti jedno od drugog.

5. Ako se ne plašite da vaš partner ide negde bez vas i obrnuto, to je veliki uspeh.
Parovi koji veruju jedni drugima, gde svako ima svoj krug interesovanja, svoje prijatelje, mnogo su jači od onih koji svim naporima pokušavaju da se kontrolišu i čak zajedno dođu na čisto ženske (ili muške) sastanke.

6. Parovi koji zaspu (ili bar odlaze u krevet u isto vreme) žive srećno i dugo.
Slično je i sa ustajanjem. Dakle, čak i ako ne morate rano da ustanete, ali se probudite sa voljenom osobom da biste ga ispratili na posao, rizikujete da zaradite izvanredan karmički bonus (i hvala partneru na doručku)!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati