Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Nezavisne.com ]

14. 01. 2020. 21:51 0

Zašto muškarci glume orgazam i kako?

Generalno je rašireno verovanje da samo žene glume orgazam. Međutim, to rade i muškarci - nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je čak da to rade puno češće nego što smo mislili.

U istraživanju Univerziteta Quebec naučnici su se pozabavili pitanjem zašto muškarci glume orgazam. Ispitali su o toj nezgodnoj temi 230 muškaraca u dobi između 18 i 29 godina. A oni su priznali da su otprilike kod jedne četvrtine svih seksualnih susreta s partnerkom – lažirali orgazam!

Razlozi za to su višestruki: seks je trajao predugo, nisu više mogli da održe erekciju, izgubili su želju tokom seksa ili su bili preumorni.

Koliko muškaraca glumi?

Jesu li ti muškarci izuzetak? Čini se da nisu. U jednom istraživanju Univerziteta Kansas iz 2010. godine naučnici su ispitali 180 studenata te došli do rezultata da je oko četvrtina ispitanika barem jednom u životu odglumila orgazam.

Kako uspeva prevara?

Muškarci pokušavaju da odglume orgazam “akustičnim signalima” – to jest glasnim stenjanjem te jakim napinjanjem tela nakon kojeg sledi potpuno opuštanje. Ako nosi kondom, onda nam je teško da otkrijemo je li zaista došlo do ejakulacije. Muškarci brzim skidanjem i bacanjem kondoma sprečavaju žene da primiete glumi li ili ne. Kod seksa bez kondoma često odglumi brisanje sperme sa polnog organa uz pomoću toalet papira ili peškira.

Kako ćete otkriti da li je glumio?

To će vam uspeti iznenađujuće jednostavnim trikom: dodirnite ga sasvim nežno po njegovom posebno osetljivom mestu. Nakon orgazma je tvoj partner u većini slučajeva ekstremno osetljiv na dodire, jako je škakljiv ili će se naježiti. Ako ne reaguje osetljivo na vaše dodire, moguće je da nije doživeo orgazam.

Šta da uradite ako je glumio?

To zavisi od toga kakva je veza s vašim seksualnim partnerom. Ako je to bio tek seks za jednu noć, onda se ne isplati trošiti energiju na razgovor o tome. Ako se radi o dugotrajnoj vezi, onda je važno utvrditi zašto je glumio orgazam i koliko često to radi. Možda bi nešto novo hteo da iskuša s vama ili je u nekom području svog života pod stresom. Budite iskreni s njim i dajte mu do znanja da ga razumete te da ste tu za njega. Osim što ćete svom seksualnom životu dati novu čar, vjerovatno će i vaša veza dobiti novi, puno uzbudljiviji smer.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati