Ljubav

[ Izvor: Klix.ba ]

21. 11. 2019. 21:13 0

Izludite partnera porukom, neće moći da vam odoli

Seksi SMS poruke ili "sekstiranje", kako ih zovu stručnjaci, sve su popularniji način seksualnog izražavanja. Istina, seksi reči lakše je napisati nego reći.

Međutim, nije tajna da su muškarci vizuelni tipovi. Zato, nema ničeg boljeg od lascivnog SMS-a sa fotografijom ili videom koje šaljemo ako želimo brzu reakciju.

Nema smisla oklevati. Ako želite trenutnu reakciju, treba da delujete na direktan način. Dakle, eksplicitna poruka koja jasno prenosi informaciju, kao na primer "uzbuđuješ me", biće sasvim u redu.

Ako želite da napalite muškarca, nema bolje taktike nego podsećanje na ono što se već dogodilo. Umesto da mu šaljete tekst u kom mu najavljujete šta ćete mu raditi, pošaljite mu nešto u stilu kako ne možete da izbacite iz glave ono što ste radili noć ranije. Reakcija je zagarantovana i te iste večeri ćete najverovatnije to isto raditi još jednom. Nekoliko puta.

Kao u restoranu, zagolicaćete mu maštu ako mu budete prepričavali u detalje šta ga čeka na meniju. Tako ga u tekstualnoj poruci možete skinuti, opisivati mu šta ćete mu raditi, nagovestiti masažu celog tela.

Sekstiranje bi uvek trebalo da bude obostrano, jer neželjene poruke nikad nisu seksi i mogu se smatrati seksualnim uznemiravanjem. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati