Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Story.rs ]

20. 11. 2019. 16:39 0

TAJNI POLJUPCI Jelena Rozga sa 12 godina mlađim Beograđaninom

Ljubavni život hrvatske pevačice Jelene Rozge (42) nakon dugoročne stagnacije dobija novi zalet - dvanaest godina mlađeg muškarca.

Splićanka je posetila Beograd prošle nedelje kako bi u jednom prepunom klubu priredila nezaboravnu atmosferu.

Rozga zaista zrači energijom zaljubljene devojke, a još otkako je pre dve godine raskinula romansu s muzičarem Stjepanom Hauserom, nije bilo značajnijih emotivnih pomaka, bar onih za koje je javnost znala. Mnogi smatraju da svoje emocije krije isuviše dobro.

- Ništa ne krijem, pa ni svoj ljubavni život. Jednostavno, sada nemam ništa novo da otkrijem – rekla je Rozga za Story, ali to ne odgovara onome što su novinari ovog magazina zatekli na terenu.

Naime, u publici se te večeri nešto komešalo. Kako je više ljudi potvrdilo, Jelena je slala osmehe jednom markantnom dečku koji joj je iz prvog reda uzvraćao poljupcima. Naime, momak koji je Rozgi zapao za oko je tridesetogodišnji Beograđanin s kojim Jelena još od ovog leta održava vezu na daljinu.

- Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih meseci veze ređe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živeo i radio u više evropskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspeli da opstanu - rekao je izvor ovog magazina i dodao da se njih dvoje lepo slažu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati