Kuhinjica

19. 02. 2020. 07:32 0

"Ušuškani" krompir sa kobasicom i začinima

Ako imate dilemu oko ručka, stiže predlog iz kuhinje baka Jele.

Potrebno je:

1/2 kg domaćih kobasica
500 gr krompira
ulja
soli..bibera
ruzmarina..origana
4 čena belog luka
peršunov list
aleva slatka i tucana ljuta paprika

Priprema:

Krompir očistiti i iseći na tanke listiće može na rende. Posoliti, dodati sve začine pouljiti i izmešati.
Pleh obložiti pek papirom i u sredinu staviti kobasice.
Krompire stavljati na gomilice jedan pored druge u krug oko kobasica.
Još malo preliti uljem i peći na 200 stepeni C oko 50 min.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati