Kuhinjica

[ Izvor: Bakina kuhinja ]

11. 01. 2020. 08:02 0

Najsočnije krmenadle ikad

Ovako pripremljene možete ih spremati i na tiganju i na roštilju.

Potrebno je:

1 kg krmenadli od vrata
50 ml maslinovog ulja
soli i suvog začina
1 kašičica meda
2 kašičice senfa
malo ruzmarina
origana

Priprema:

Krmenadle blago izlupati i malo posloliti. U činiju sipati maslinovo ulje, dodati začine, med, senf,ruzmarin i origano.Sve dobro izmešati i svaku krmenadlu premazati marinadom. Zatim sve još jednom izmešati i poklopiti.

Ostaviti sat vremena da meso dobro upije začine. Peći na roštilju. Roštilj može biti na ugalj, električni ili teflonska šerpa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati