Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

07. 01. 2024. 07:00 0

Nedeljni horoskop: Kome zima donosi radost i ljubav

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za period od 8. do 14. januara 2024. godine na polju ljubavi, zdravlja i posla.

OVAN

Hrana

Kod Ovnova je i dalje naglašena želja za jakom, žestoko začinjenom hranom, iako vam to može doneti manje tegobe sa želucem. Više biste trebali da obratite pažnju na kvalitet namirnica koje koristite.

Ljubav

Možda će biti potrebno više taktičnosti u odnosu sa voljenom osobom (e sad, koliko vi imate želje/moći/sposobnosti da budete taktični – to je već neko drugo pitanje) jer će drago vam biće biti pomalo nerealno u svojim zahtevima i očekivanjima. Nađite strpljenja u sebi, ne donosite u odnos nervozu iz poslovnog sektora i potrudite se da makar poneka partnerova želja nađe put do ostvarenja (ako ste nešto obećali – e, sada nađite način da ispunite). Slobodni Ovnovi – aktivan društveni život, ali i kontakti preko društvenih mreža – ispunjava vam svakodnevicu i čini da se osećate dobro.

Posao

Mars, vaša planeta – u tranzitu je kroz vaše polje karijere i dostignuća – što ukazuje na ogromnu količinu energije koju ćete u narednom periodu ulagati u ovaj segment, sve u želji da ostvarite i stare, ali i nove planove i ciljeve. Obzirom da u četvrtak u znaku Jarca imamo i mlad Mesec - kao pokazatelj ulaska u novu poslovnu fazu – očigledno je da je došlo vreme da „zapnete“. Završite tokom radne sedmice sve zaostale obaveze ili bitnu dokumentaciju - jer vam od sledeće nedelje kreće znatno ubrzanje.

Zdravlje

Stariji - mogući problemi sa reumom, zglobovima. Mlađi – prekontrolišite zube.

BIK

Hrana

Izuzetno će vam prijati sir, kiselo mleko, jogurti, kao i suhomesnati proizvodi, turšija. Takođe, sveže voće vam je potrebno radi dovoljnog unosa vitamina - naročito limun, kivi, pomorandže.

Ljubav

Pokušajte da budete objektivniji – moguće je da ste malo nervozni zbog situacije u vašoj ili porodici druge strane – pa nekako „uspevate“ da pronađete krivca baš u voljenoj osobi, ili da ona podnese najveći deo vaše nervoze. Ako partner nije taj koji vam je „stao na žulj“ – onda neka ga vaša „neuroza“ mimoiđe....Isključite stres kada ste jedno pored drugog. Slobodni Bikovi – i dalje nije trenutak za žurbu i ozbiljnije zaljubljivanje. Vaša očekivanja mogu biti suviše velika....a ne bismo želeli da se razočarate kasnije, zar ne? Možda vas leptirići u stomaku teraju na žurbu....ali sada je bolje polako ići napred.

Posao

Ni u poslovnom segmentu ne biste trebali da žurite, pogotovo ako su vam na pameti neke, iole ozbiljnije odluke. Potreba za promenama definitivno postoji – ali treba sačekati pravo vreme – a ono nije daleko od vas. U međuvremenu – trudite se da odnos sa saradnicima bude korektan sa vaše strane, koliko god vas povremeno izbacivali iz takta. Oni koji sarađuju sa strancima ili imaju poslovna putovanja u ovoj nedelji – proći će bolje od očekivanog. Po pitanjima finansija – trudite se da balansirate.

Zdravlje

Prehlade, virusne infekcije.

BLIZANCI

Hrana

Ono što vam je potrebno jesu mlečni proizvodi, meso, ali ne i mesne prerađevine. Zbog potrebe za jačim imunitetom i dodatnim unosom vitamina C jedite sveže voće, ali i paprike, kiseli kupus, turšiju.

Ljubav

Oni Blizanci koji nemaju šta da kriju (bilo da su to velike ili male tajne) i koji se trude da sa partnerom imaju odnos zasnovan na iskrenosti i otvorenoj komunikaciji – će kroz ovu sedmicu proći više nego dobro. Imaćete opuštene momente, mnogo zabave – ali i mogućnost da zajedno sa voljenom osobom odete negde i izluftirate glavu na dan ili dva. Oni koji vole da prikrivaju ili da manipulišu – pazite, možete biti otkriveni – a bilo bi glupo da možda zbog neke sitne, „bele“ laži partner izgubi poverenje u vas. Slobodni – sigurno je da vam neće biti dosadno. Zabavite se, ali se ne zalećite i ne dajte srce na dlanu.

Posao

Ova sedmica „traži“ od vas ozbiljniji pristup poslu i više posvećenosti svakodnevnim obavezama. Nemojte ostavljati ništa „za sutra“ – već se potrudite da budete ažurni i odgovorni. Ukoliko je bilo poteškoća ili problema u saradnjama, ili pak lošije komunikacije u prethodnom periodu – sada je vreme da se ovo ispravlja i reguliše. Poslovna putovanja ili novi dogovori neće doneti željene rezultate. Po pitanju finansija ovo može biti solidna nedelja, pa čak možete dobiti i neki novac koji ne očekujete.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni trakt, sklonost prehladama. Stariji – reuma, problemi sa venama.

RAK

Hrana

Potrebno vam je južno voće – kivi, ananas, pomorandže, limun. Takođe, nešto „jača“ hrana – dovoljno mesa, ali i sezonskih salata – naročito kiseli kupus. Sve zarad jačanja imuniteta.

Ljubav

Voljena osoba vas na kratko može izbaciti iz takta ili razočarati nekim rečima, postupcima. Pre nego što burno odreagujete u trenutku – zapitajte se da li ste možda preuveličali situaciju, da li ste sigurni da ste se dobro razumeli i naravno – da li vas je neko drugi iznervirao, pa sada to projektujete na partnera i situaciju sa njim. Sa nešto više razumevanja i truda – situacija sa partnerom će ići kako treba, a vas dvoje u ovoj sedmici možete napraviti i po koji lep plan za odmor ili druženje u narednom periodu. Slobodni – bićete više nego zanimljivi i privlačni onima koji vas upoznaju. Može biti interesantnih situacija.

Posao

Pokušavaćete da se držite svojih planova i rasporeda na dnevnoj bazi – ali ćete brzo shvatiti da od toga nema ništa. Moraćete da se suočite sa više nepredviđenih situacija i promena – rešavajte stvari u hodu, kako vam dolaze – napetosti i stresa će biti, ali će biti i uspešne realizacije. Neki od saradnika mogu imati u ovim danima pomalo arogantan i zahtevan pristup prema vama – ne sumnjam da ćete uspeti da se snađete u ovakvim situacijama. Ima prostora za poboljšanje finansija u ovoj nedelji.

Zdravlje

Hronične tegobe mogu mučiti starije Rakove. Mlađi – lako prehlade.

LAV

Hrana

Vaša je disciplina promenljiva, pa ćete često skrenuti u „slatki greh“ kada je ishrana u pitanju. To i nije toliko veliki problem, ali se potrudite da vaši obroci budu raznovrsni. Prijaće vam mlečni proizvodi.

Ljubav

Ukoliko ste se u proteklom periodu partner I vi „pokačili“ ili imali neki vid nerazumevanja – bilo oko sitnice ili oko krupnijeg pitanja – sada bi bio trenutak da spustite loptu i rešite situaciju. Lično za vas i u ovoj nedelji važi da ne „tražite dlaku u jajetu“ i ne nervirate se za svaku glupost – toliko toga ima lepog što vam se trenutno dešava – pa te trenutke sreće i zadovoljstva delite sa osobom koju volite. Slobodni Lavovi – privlačite svojim vedrim duhom, šarmantnošću i harizmom – ali istovremeno itekako umete držati na distanci osobe koje pokušavaju da vam se približe. Vaše granice se sada ne prelaze lako.

Posao

Moguće su zbunjujuće informacije, problemi sa dokumentima koji su vam važni, ali i finansijske poteškoće – sve to u prvim danima ove sedmice. Što se informacija tiče, ne reagujte dok nemate zvanične potvrde. Dokumenti – ako se ne reše u ovoj sedmici, u sledećoj hoće. Što se finansija tiče – pažljivo i ne uvaljujte se u dodatne troškove. Sredina nedelje donosi znatno ubrzanje u poslovnom sektoru – pa su mogući i talasi nervoze sa saradnicima. Pokušajte da se bolje razumete.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, posebno u drugom delu nedelje. Prehlade.

DEVICA

Hrana

Možda biste u ovoj nedelji u ishranu mogli da ubacite nešto više variva, supa, čorbi – kombinacija mesa i povrća jako će vam prijati. Uzimajte i više toplih napitaka – čajeve, ne kuvano vino ili rakiju.

Ljubav

Ukoliko živite sa partnerom – makar par razloga ćete pronaći da u nekom momentu ne budete zadovoljni ili da se nadurite jedno na drugo. Rešivo je – zato nemojte dozvoliti da vam sitnice pokvare trenutke sa voljenom osobom. Oni koji su u vezama – dobra situacija, čak možete pričati i na ozbiljnije teme ili praviti planove o zajedničkoj budućnosti. Device generalno mogu imati sitniju porodičnu problematiku ovih dana. Slobodni – vrlo zanimljiva sedmica je pred vama. Možete putovati, uživati i družiti se – a možete se i baš onako fino – zaljubiti. Vreme aktivnosti u ljubavi je pred vama.

Posao

Ova vam sedmica može doneti više novca – ali će okolnosti, ali i vaše raspoloženje biti takvi da ćete gro zarađenog samo proslediti dalje. Neki od vas će se istrošiti i za kuću, članove porodice i naravno – praznike. Što se posla tiče – još uvek niste u potpunosti ušli u „radnu energiju“ – pa se lepo fokusirajte na ozbiljnije obaveze, da ih ne biste isto tako ozbiljnije zabrljali. Ako vas početkom radne nedelje sačekaju neke neprijatne informacije – ne reagujte na njih – moguće je da nisu tačne.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, virusi, prehlade, infekcije.

VAGA

Hrana

Vitamin C možete naći u svežem voću, ali i u povrću iz turšije, kiselom kupusu, paprikama. Prijaju vam svi mlečni proizvodi, i trebali biste češće da ih konzumirate.

Ljubav

Nešto ste mi nervozni ovih dana – možda vas nerviraju situacije vezane za porodicu, možda nešto u vezi posla – a realno gledano – možda vas nervira i drago vam biće. U svakom slučaju – možda bi bolje bilo da eventualne teške ili zahtevne teme ostavite „za neki drugi put“ a da se više „bacite“ na uživanje, zabavu i naravno – strast, koja u ovim danima može biti posebno jaka. Slobodne Vage – željni ste opuštenosti i zabave – i to u ovoj nedelji možete i pronaći. Putovanja, izlasci, prijatelji, druženja – sve će vam prijati i donositi vam dobru energiju i radost. Sa zaljubljivanjima i očekivanjima ne žurite. Samo polako.

Posao

Funkcionisaćete solidno – ili ćete se makar truditi da uhvatite korak sa poslovnim dešavanjima. Biće nekih situacija koje u početnoj fazi mogu delovati komplikovano, zbunjujuće – ali ćete uspeti da ih dosta uspešno rešite. Bićete u ovoj nedelji dosta angažovani oko raznorazne dokumentacije, ugovora, sastanaka – a možda se provuče i po koje poslovno putovanje. Možete dobiti nove ponude ili početi pregovore sa novim klijentima. Finansijski prilivi su stabilni – samo malo kontrolišite troškove.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je promenljiva.

ŠKORPIJA

Hrana

Biće vam teško da se uzdržite, ali se trudite da budete umereni. Izbegavajte slatkiše, mada će vam oni definitivno biti slaba tačka. Doduše, slaba tačka vam je sada sva „bogata“, masna, kremasta hrana...

Ljubav

Partner vas zbunjuje nekim postupcima ili idejama, čini da se osećate pomalo nesigurno i stavlja vam upitnike iznad glave. Nemojte reagovati – pratite šta se dešava i sačekajte da vidite razvoj situacije. Energija vam je malo povišena ovih dana, pa možete napraviti problem bez pravog problema. Taj višak energije koji sada postoji kod vas bolje iskoristite kroz aktivnosti u spavaćoj sobi sa dragim vam bićem. Slobodne Škorpije – pokrenuli ste se prema osobi koja vam se dopada i nemate nameru da odustanete. Mogući su počeci snažnih i duboko emotivnih ljubavnih odnosa.

Posao

Puni ste ideja i planova i sada polako dolazi vreme da nešto od toga i počnete da realizujete. Ovo vam je poslovno važna sedmica jer će se u njoj dogoditi par situacija koje će vam biti osnova za promene koje dolaze u budućnosti. Mogu vam doći nove poslovne ponude, novi klijenti, novi predlozi – šta god da je, od velike je važnosti za vas. Finansijski možete dosta dobro proći u ovom periodu – bar što se priliva tiče, jer oni će biti ujednačeni, čak viši nego inače. Ipak....znate i sami – troškovi, troškovi, puno troškova...

Zdravlje

Bolja zdravstvena situacija.

STRELAC

Hrana

Trebalo bi da namirnice kao što su mesne prerađevine, testa i slatkiše konzumirate umerenije nego do sada. Povrće i voće je trenutno jako retko na vašoj trpezi, a neophodno vam je da biste ojačali imunitet.

Ljubav

Imate osećaj da voljena osoba nije potpuno otvorena po nekim pitanjima ili temama i da možda nešto prikriva od vas. Vaš osećaj je možda pravi....a možda i nije. Ja bih pre rekla da je vaše drago biće trenutno pomalo pogubljeno i da nemate razloga za nerviranje i razmišljanje. Umete i da pokrenete partnera i da unesete dobru energiju u vaš odnos – zato to sada i uradite, jer slede vam lepi trenuci. Slobodni Strelčevi – malo statičan početak nedelje, ali onda ulazite u period akcije i dešavanja. Posebno vam je lep drugi deo sedmice – kada možete sebi ispuniti neke želje i željice.

Posao

Početak radne sedmice je obeležen nesporazumima, slabom komunikacijom sa saradnicima, a moguće i papirološkim zavrzlamama. Sve ćete to do kraja nedelje rešavati – i uspešno zatvoriti, iako uz dozu nerviranja i žurbe. Iako mislite da jasno sagledavate neke eventualne nove ponude ili dogovore – nemojte odlučivati na brzinu. Možda informacije koje dobijate nisu potpune. Zato – usporite i dajte sebi vremena da razmislite. Što se finansija tiče – možete biti pozitivno iznenađeni.

Zdravlje

Znate koje su vaše slabe tačke bile u proteklom periodu. Nemojte „pasti“ na istim stavkama.

JARAC

Hrana

Preporučuje vam se više kuvanih, barenih jela, supa i variva. Sve vrste mesa vam odgovaraju, ali bi najbolje bilo u kuvanoj varijanti, ili na roštilju, bez mnogo korišćenja ulja...

Ljubav

Suviše sebe dajete na sve strane, a smatrate da partnerovu podršku nemate u punoj meri. U nekim momentima vam se može činiti da vi „vučete“ odnos i trudite se oko svega a da voljena osoba pomalo olako gleda na sve. Promene raspoloženja kod partnera u prvoj polovini ove nedelje vas mogu pogoditi intenzivnije nego što ste mislili. Drugi deo sedmice je stabilniji, najpre zato što će se partner više truditi oko vas. Slobodni Jarčevi – niste u lošem periodu za ljubavne akcije. Spremni ste da se intenzivnije pokrenete prema osobi koja vam se dopada, samo čekate pravi trenutak za tako nešto.

Posao

U dobrom ste poslovnom periodu. Sada je vreme da pokrenete planove, projekte ili ideje koji već neko vreme „čuče“ u vama – imaćete više nego dovoljno volje, snage i energije da ih izgurate do kraja. Ako vam je potrebna podrška ili pravi savet – i to je sada više nego moguće. Neki od vas će čak biti spremni i na malo rizika ili „kombinatorike“ da bi stigli do svojih ciljeva. Ukoliko pak imate neke nerešene situacije iz prethodnog perioda – sada će se rešenja pronaći ili ćete makar krenuti ka njima.

Zdravlje

Manji problemi starijima ili hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA

Hrana

Svakom obroku posvetite dovoljno pažnje i odvojite vreme da jedete „na miru“. Takođe, potrebno vam je više vitamina, koje možete pronaći u svežem voću – naročito jabukama i pomorandžama.

Ljubav

Osećate da dobijate mnogo više podrške i vremena od drugih – najpre od prijatelja, a da je partner nekako polovičan, da više gleda sebe i svoje prioritete. Moguće je da ima istine u ovome – ali ni vašem voljenom biću nije lako jer pokušava da reši neke bitne obaveze ili poslovne situacije. Nema ovde nekog naročitog leka, osim da se oboje potrudite da više razumete jedno drugo i da hvatate svaki trenutak zajedničkog vremena – i uživate u njemu. Slobodne Vodolije – puno kontakata preko društvenih mreža, izlazaka i kroz druženja, zabavu. Biće vam zanimljivo....ali će vas retko šta pokretati na pravi način.

Posao

Opterećeni ste finansijskom situacijom u prvim danima ove sedmice – ili je priliva malo ili su iskočili neočekivani troškovi. Pokušajte da se ne nervirate previše – ionako će se ova situacija srediti tokom nedelje koja je pred nama. Što se posla tiče – sto stvari, situacija, dogovora, ideja nosite na pameti – a neke od njih ćete sada moći i da realizujete. No, biće i onih situacija oko kojih ćete se poradovati – ali i brzo shvatiti da od ta posla nema ništa. Vodite računa da ne izgubite važne dokumente ili novac.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nešto pojačana anksioznost.

RIBE

Hrana

Primetili ste da u poslednje vreme konzumirate više mesa, što nije veliki problem - dokle god izbegavate industrijske mesne prerađevine. Mogli biste malo da se “dohvatite” i povrća.

Ljubav

Sa voljenom osobom se nećete kopčati „iz prve“. Nesporazumi su mogući – čak i oko sitnica, zato pokušajte da se objasnite odmah, čim vidite da nešto nije u redu – da te sitnice ne bi postale ozbiljna prepreka na kojoj se saplićete. Takođe – uključite partnera u vaše planove sa prijateljima, jer bi vam itekako mogao zameriti ako bude imao osećaj da vam nije prioritet. Uživajte u lepim momentima kojih itekako može biti i izbegavajte sitničarenje i nervozu. Slobodne Ribe – svesni ste da postoje osobe koje su zainteresovane za vas. Opustite se, flertujte i dobro zabavite – ali ne žurite nigde.

Posao

Ukoliko poslovno putujete – proverite da li ste poneli svu neophodnu dokumentaciju. Takođe – računajte da u većem delu ove sedmice možete imati probleme sa zbunjujućim, polovičnim ili netačnim informacijama, nesporazume sa saradnicima i kojekakve peripetije koje vas mogu usporavati. Ne donosite bitne poslovne odluke, jer je vrlo izvesno da niste u potpunosti informisani. Bavite se redovnim obavezama i potencijalnim zaostacima, svim onim što ste dogovorili u proteklom periodu.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati