Horoskop

Direktno.rs

30. 09. 2020. 19:01 0

Četiri znaka koja se uvek vraćaju staroj ljubavi!

Iako ste nekoliko dana ranije slagali najbolju drugaricu ili druga da ste izbrisali broj bivšeg, vi ipak i dalje čuvate taj kontakt ko oči u glavi.

Kažu da nada umire poslednja, a vi u to strasno verujete, pa kada vidite bivšeg ili bivšu u klubu ili prodavnici odmah počnete da sanjarite i da se prisećate lepih momenata u vašoj propaloj vezi.

Mislite da će ovaj put biti drugačije pa bivšoj ljubavi nudite još jednu šansu. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak kojeg upravo ova karakteristika obeležava, što zbog nostalgije, što zbog romantike. 

Rak i Ribe

Ako ste rođeni u jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, TV serija, pesma...

Sve ove stvari podsećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravljate na razlog zašto ste raskinuli i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom.

Iako zvuči teško i neizvedivo, morate da se potrudite i da se oduprete emocijama koje upravljaju vašim zdravim razumom.Bik i Vaga

Oni koji su rođeni u znaku Bika ili Vage takođe ne vole da napuštaju svoju zonu komfora. Ali ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Ovi znakovi sa strašću veruju da se za pravu ljubav mora potruditi, spremni su čak i da oproste prevaru.

Zato se i neprestano vraćaju bivšim ljubavima jer volie da se vidite u ulogama Romea i Julije.

Ovim znakovima se savetuje da skupe pesnice i odlučno napuste zonu komfora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati