Horoskop

Direktno.rs

04. 08. 2020. 19:54 0

MERKUR ULAZI U LAVA: Stižu teški RAZGOVORI za četiri znaka

Merkur, planeta koja je zaslužna za dobre pregovore i rešavanje problema, izlazi iz emotivnog Raka i ulazi i vatrenog Lava 5. avgusta, gde će se zadržati kratko, do 20. avgusta.

Kako je Merkur napadnut od planata iz Jarca, već prve nedelje avgusta možemo da očekujete nesporazume i direktne ispade u komunikaciji. Zašto? Jer je Merkur u Lavu direktan, misli na sebe i nema toliku saosećajnost kakvu je imao dok je bio u Raku. Pripremite se za bezobzirne razgovore!

Merkur u Lavu će već pri samom ulasku u ovaj znak doneti oštre razgovore Lavovima, a biti nepovoljan za Škorpije, Bikove i Vodolije.

LAV 

Da je situacija na nebu drugačija, vama bi Merkur u vašem znaku bio odličan, a ovako ćete imati poriv svima da kažete šta mislite, bez da vas pogađa kako je to neko shvatio. Baš zbog toga treba da vodite računa šta kome govorite, jer lako možete kasnije, iza 20. avgusta da se pokajete. Budite više taktični u komunikaciji.

ŠKORPIJA 

Merkur u Lavu vam neće prijati, pa treba da se pripremite za neprijatne razgovore u vezi sa poslom. Radi se o jednoj samouverenoj osobi, koja će misliti da sve bolje zna od vas. Zbog toga ćete biti raspoloženi za svađe. Razumevanje na poslu će biti svedeno na minimum.BIK 

Merkur u Lavu je loš u vašem slučaju za rešavanje problema oko stana. Mogući su kvarovi, kao i nesporazumi sa jednom osobom iz porodice. Jedna osoba iz porodice će vam snažno nametati svoje mišljenje, što vam neće odgovarati.

VODOLIJA 

Zbog Merkura u Lavu, partnerski odnosi će trpeti. Ukoliko imate poslovnog partnera, počeće da vam naređuje šta treba da radite. Ukoliko ste u braku, nerviraće vas partnerovo konstatno nametanje svog mišljenja.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati