Horoskop

Direktno.rs

20. 07. 2020. 19:58 0

Podznak GOVORI kako raskidamo ljubavnu vezu

Raskid nikada nije bio lak, ali je zanimljivo da ga različiti znaci i podznaci doživljavaju potpuno drugačije. Intenzitet osećanja definitivno zavisi od konstalacije planeta na dan kada smo se rodili, ali i kombinacije znaka i podznaka.

PODZNAK OVAN 

Kako je ovo veoma impulsivan, vatreni znak, do raskida dolazi odjednom, bez najave! Podznak Ovan uvek donosi odluke u momentu jer mu to čini kao najbolja opcija. Ukoliko nema neki zemljani znak da ga usporava, podznak Ovan uvek reaguje nagonski. Nikada ne ostavlja utisak osobe koja pati za raskidom.

PODZNAK BIK

Ovo je racionalan, zemljani podznak, koji nikada ne prenagljuje sa odlukama, već dobro razmišlja o svojim postupcima. Ukoliko je odlučio da raskidne emotivni odnos, to znači da je dobro prethodno razmislio o tome.

PODZNAK BLIZANAC 

Kako je ovo vazdušni znak, koji lako skače sa teme na temu, on će izabrati lakši put, pa će vam uz šalu reći da je vreme da ostanete prijatelji. Jednostavno, podznak Blizanac pronalazi novo interesovanje i uopšte ne vidi ništa loše u tome. Povremno može da deluje neozbiljno i bezosećajno.

PODZNAK RAK 

Ovaj podznak sve duboko proživljava, pa će vam teška srca saopštiti da je kraj ljubavi, jer nije sposoban tek tako da prekine odnos. Podznak Rakovi vole dramatizaciju, pa pojedine situacije doživljavaju tragično, a ne bi trebalo.PODZNAK LAV 

Ovaj vatreni znak to radi veoma dostojanstveno. Kada odluči da je kraj, jasno će vam to dati do znanja. Kod Lavova nema sredine i kada ljubav nestane, neće želeti više da gubi vreme sa vama.

PODZNAK DEVICA 

Ovo je veoma racionalan znak koji detaljo analizira svaki deo odnosa u kojem se nalazi. Ukoliko dolazi do raskida jer podznak Devica to želi, to znači da je njena analiza dala rezultate koji se kose sa njenim životnim principima.

PODZNAKA VAGA 

Ovo je podznak koji ne zna kako da raskine vezu! Kako mu je potrebna podrška partnera u svemu, on će čak i kada je odnos veoma loš, čekati partnera da on donese tu odluku umesto njega. Jednostavno, Vaga nije dobra u donošenju konačnih odluka.

PODZNAK ŠKORPIJA 

Ovo je veoma misterizan i komplikovan podznak, koji sve pamti i uvek čeka pravo vreme za vraćanje negativnih stvari koje mu se nisu dopadale u odnosu. Ukoliko se podznak Škorpija odluči za raskid, ona će da se povuče i nećete moći da je izvučete iz njene ljušture. A to ignorisanje će biti gore od bilo čega.PODZNAK STRELAC

Kako je ovo najoptimističniji znak u zodijaku, on će vam dati sva filozofska objašnjena raskida koja mogu da postoje. Nakon tog izlaganja, shvatićete da kraj veze i nije neka traumatična stvar.

PODZNAK JARAC

Kako je ovo veoma hladokrvan podznak, koji malo govori o svojim osećanjima, trebaće vam dosta vremena da shvatite o čemu se tu zapravo i radi. Ne nadajte se nekim duboko emotivnim razgovorima jer podznak Jarac to ne ume.

PODZNAK VODOLIJA 

Ovo je najslobodoumniji podznak koji postoji, pa će prilikom raskida samo da nestane bez prevelikih objašnjenja. Vodoliji je sloboda prirodno stanje i veoma im je komplikovano da razgovaraju o obavezivanju.

PODZNAK RIBE 

Ovo je duboko intuitivan znak, koji će prilikom raskida samo da zaćuti, a to će biti gore od bilo kog izgovora. Riba ne voli da se obajšnjava, niti da troši reči.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati