Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

26. 02. 2023. 09:21 0

Nedeljni horoskop: Kome prvi dani marta donose sreću

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana, odnosno od 27. februara do 5. marta, čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

OVAN

Hrana

Brza hrana, peciva, roštilji, slatkiši i jela sa dosta začina – biće vam baza ishrane u ovoj nedelji. Bilo bi dobro napraviti neke korekcije i ipak se više okrenuti zdravijem načinu ishrane.

Ljubav

Brza sedmica je pred vama u svakom smislu, pa i onom što se za emocije vezuje. A znate kako kažu da ono što je brzo ume da bude i kuso? Pa bi tako ipak u postojećim emotivnim relacijama trebalo povremeno malo „smanjiti gas“ – iako vam dosta toga ide na ruku, neće biti na odmet da se ne zalećete sa nekim izjavama i u nekim postupcima. Napomena za one koji eventualno nešto brljaju sa strane – na licu vam se vidi šta se dešava, trenutno ne umete i ne znate ništa sakriti. A slobodni – prilika i neprilika ima, tu ništa sporno nije. Prilike vas vode u uživanje i flert, neprilike u aferu i avanturu. Pa vi birajte.

Posao

Konjunkcija Venere i Jupitera u vašem znaku neke od vas će odvesti put inostranstva, neke na poslovni put, a neke ka saradnjama sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Da ćete profitirati od svega ovoga – hoćete. Nekima od vas će se otvoriti ozbiljne i trajne poslovne prilike i ponude. Generalno – prva polovina nedelje može da vam donese neke zastoje i komplikovanja. Rešićete. No, ovaj će vam period doneti i ozbiljne dogovore i ozbiljne poslovne saradnike. Finansije – da nije troškova, bilo bi super.

Zdravlje

Hronični bolesnici i meteoropate mogu imati izraženije tegobe. Osetljivi sinusi i glava.

BIK

Hrana

Izbegavajte u ovoj nedelji slatkiše, testeninu i mlečne proizvode, kao i prezačinjenu hranu – pogotovo u večernjim satima. Odgovarali bi vam obroci sa manjom količinom mesa a više povrća i salata.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama je na prvi pogled kao sve u redu – ali nešto evidentno fali, nešto smeta, nešto vam ne prija. Ne mora ovo da se vezuje za partnera ili za odnos sa njim, mogu da budu i neke druge situacije koje vas pomalo opterećuju i skreću vam fokus (posao, finansije, neki tip briga). Neki od vas imaju potencijalno iskušenje kroz tajni odnos – i ovo se vezuje i za zauzete ali i za slobodne Bikove. Hemija je jaka, strasti vuku i biće teško odupreti se. Ukoliko ste slobodni, možete se takođe zagrejati za nekog ko ne živi blizu vas, a koga ste upoznali preko prijatelja ili preko društvenih mreža.

Posao

Pomalo zahtevna prva polovina sedmice – dosta nekih komplikovanih situacija, dosta teških dogovora ili saradnji, a moguće su i papirološke i administrativne zavrzlame. Neka poslovna pitanja će morati da budu rešena u ovom periodu, koliko god vi to želeli ili ne želeli. Brojite sitno do izlaska Saturna iz polja posla i karijere (ostavlja vas 07-og marta) i ovi poslednji dani njegovog boravka mogu biti posebno naporni. Po pitanju finansija – niste zadovoljni, imate osećaj da vam pare samo prolaze kroz ruke.

Zdravlje

Osetljiva zdravstvena faza traje i dalje.

BLIZANCI

Hrana

Nigde ne stižete na vreme, u konstantnoj ste žurbi – pa uglavnom jedete s nogu i ne obraćate baš puno pažnje na kvalitet ishrane. Pokušajte da budete odgovorniji.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom funkcioniše dosta korektno i pored vaše sve veće „razvučenosti“ i okupiranosti – što poslovnim, što porodičnim segmentom. Biće povremeno manjih tenzija ili nemanja dovoljno zajedničkog vremena – ali će brzo doći sve na svoje mesto. Slobodni Blizanci – jako lepe prilike da se zaljubite i da vas dešavanja brzo „ponesu“. Novo poznanstvo i ulazak u vaš život osobe koja će vas itekako prodrmati. Kod nekih od vas će sve ostati samo na kratkotrajnoj priči, ali kod drugih – postoji šansa da ovaj odnos potraje. Nekima od vas poslednji dani februara donose kontakt sa bivšim partnerom.

Posao

Odnosi sa autoritetima će biti promenljivi, pogotovo ako vi budete u nekim izjavama i postupcima impulsivni. Ovo je nedelja koja pomalo testira vaše živce i koja će vam u prvoj polovini doneti veći pritisak i više odgovornosti – no, ovo kod pojedinih Blizanaca može da označi i dobijanje novog, važnog projekta ili unapređenje, promenu radnog mesta. Neki vaši planovi će morati da budu promenjeni ili odloženi za prolećni period. Finansije – prilivi nisu loši, ali troškovi vam donose nestabilnost.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta kao posledica mentalnog i fizičkog pojačanog trošenja.

RAK

Hrana

U finom ste periodu da nešto menjate, pa je trenutak da se otarasite loših navika po pitanju ishrane. Iako će rezultati u početku biti polovični, vrlo brzo biste trebali da se osećate poletnije i sa više energije.

Ljubav

Nije ovo vaš period za ljubav, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Situacije vas više guraju ka poslovnom segmentu, ka porodici, ali i ka nekim preispitivanjima i okupiranostima koje sada bruje u vašoj glavi. Kod zauzetih se sada događa jedan mentalno – emotivni pad, koji ne mora da se odrazi kroz rasprave ili loš odnos sa partnerom, već pre kroz neki vid distanciranosti ili osećaja da se udaljavate. Kod nekih od vas moguć je i pokušaj „bekstva“ kroz tajni flert. Slična je situacija i kod slobodnih – možete imati osećaj da vam se pojavljuju „pogrešni“, osobe za koje ste svesni da sa njima teško možete izgraditi nešto trajno.

Posao

Postoji naznaka promena u poslovnom sektoru od ovog perioda – ali će se te promene protegnuti verovatno na kompletan mart mesec. Kod nekih od vas je moguće napredovanje, promena pozicije ili pak ulazak u saradnju koja obećava. Saradnje sa inostranstvom se pojačavaju. Potpisivanje važnih dokumenata ili dogovora. Na dnevnom nivou – uglavnom ćete raditi automatski, trudićete se da budete fokusirani i ažurni, ali faliće pravi motiv i inspiracija. Po pitanju finansija – velike oscilacije.

Zdravlje

Pojačani psiho – fizički napori.

LAV

Hrana

Prijaće vam sve vrste variva i barene, kuvane hrane. Povrće možete jesti grilovano ili sveže – u svakom slučaju u neograničenim količinama. Mesne prerađevine izbegavajte, a meso uzimajte u manjoj meri.

Ljubav

Možda vaša energija nije baš savršena ovih dana – ali tu su prijatelji da vas podignu, pokrenu, tu su lepa dešavanja sa njima, druženja, izlasci, pa što da ne – i po koja simpatija i flertovanje. Da li će neka od ovih osoba uspeti da vas istinski zainteresuje – pa, ta mogućnost zaista postoji. No, čak i da se ne dogodi tako nešto – prijaće vam da budete aktivni i u pokretu. Što se tiče zauzetih – otvara se prostor da u ovoj nedelji popričate o nekim temama koje su važne a koje pomalo izbegavate. Rešite to što imate – a ostatak perioda iskoristite da uživate sa voljenom osobom jer imate sve preduslove za to.

Posao

Konjunkcija Saturna i Merkura u znaku Vodolije koja je aktuelna u prvoj polovini nedelje – verovatno će vam doneti ozbiljne dogovore, ozbiljne teme i poslove, ali i ozbiljne i zahtevne obaveze i saradnike. Biće potrebno uložiti dosta truda u rešavanje nekih pitanja, ali trenutno mora tako. Prilagodite se i obavite ono što je do vas. Moguće je da će ta prva polovina sedmice doneti neke zastoje, ali ovo bi trebalo da uskoro bude rešeno. Oni koji saradjuju sa inostranstvom – poboljšanje, napredovanje, boljitak.

Zdravlje

Povremene, prolazne tegobe. Stariji – reumatski problemi, cirkulacija.

DEVICA

Hrana

Riba, meso, mlečni proizvodi, jaja, povrće – ove namirnice biste trebali da imate makar par puta nedeljno za obrok. Potrebno vam je više vitamina – konzumirajte pomorandže, jabuke, kivi.

Ljubav

Malo ćete se razumeti sa partnerom, malo nećete. Malo ćete pokušavati da se prilagodite jedno drugom, a malo ćete funkcionisati svako za sebe i u svom ritmu. Neće biti nikakvih posebnih problema, po koja varnica iz nerazumevanja ili nervoze koju vučete iz drugih segmenata – najpre poslovnog i porodičnog. Komunikacija je i dalje izuzetno bitan faktor, rešavajte nejasnoće – ne ostavljajte ništa za kasnije. Slobodne Device – moguće je da ste za nekog zainteresovani, ali tu situacija kao da se ne pomera. Postoji šansa da od ove sedmice poboljšate komunikaciju sa ovom osobom.

Posao

Na rešavanje nekih situacija ste čekali i sada postoje odlični preduslovi da se ovo pokrene. Neće se ovo dogoditi samo od sebe – obzirom koliko ste truda i nerava uložili u proteklom periodu. No, bitno je da sada zaokružujete neke poslovne priče i projekte. Bićete zadovoljni krajnjim rezultatima. Iako je ovo sedmica u kojoj se od vas očekuje povećana odgovornost i rad sa zahtevnim saradnicima, komplikovane obaveze – ovo je ipak plodonosan period po vas. Finansije – bićete u priličnoj meri zadovoljni.

Zdravlje

Zdravlje je podložno oscilacijama, pogotovo kod starijih i hroničnih bolesnika.

VAGA

Hrana

Potrebno vam je više variva, supa, čorbi, potaža. Meso i mesne prerađevine u ovoj sedmici smanjite na najmanju meru, a više konzumirajte mlečne proizvode. Izbegavajte tešku i masnu hranu, previše začina.

Ljubav

Nestrpljivost i impulsivnost će biti pojačani u odnosu sa partnerom, što ne mora da bude automatski samo loše. Energija kao paru će vam biti jaka, vatrena, aktivna – pa je ovo dobar trenutak da se uživa, da vas strasti zaokupe, da budete u pokretu, sa puno smeha i dobrog raspoloženja. Ta nestrpljivost i impulsivnost umeće povremeno da vam začine ljubavni život pikantnim i burnim, ali kratkotrajnim raspravama. Više uživajte, manje „solite“, a pogotovo nemojte soliti pamet jedno drugom. Slobodni – ima u ovoj nedelji prostora za više „udvarača“ a svakako za mnogo pozitivnih i finih dešavanja.

Posao

Jaka poslovna sedmica je pred vama, a verovatno je da ćete često morati da se prilagođavate saradnicima i klijentima, što vam baš i neće tako lako pasti. Ima u vama sada i energije i motiva i elana, ali ima i dosta nervoze – najpre iz razloga što sve ne ide onom brzinom koju ste vi isplanirali. Neke obaveze ili saradnici vam mogu oduzimati dosta vremena, pa ćete biti skloni da požurujete i ono što se ne može uraditi na brzu brzinu. Finansijski ćete u ovom periodu proći pa... prilično dobro.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, prehladama, kožom.

ŠKORPIJA

Hrana

Pokušajte da preskočite brzu hrane, peciva, slatkiše, grickalice. Jedite povrće, meso, ribu, mlečne proizvode, jaja. Što više čajeva I sokova, ali ništa gazirano.

Ljubav

Iz krajnosti u krajnost – tako će nekako funkcionisati vaše emotivne relacije tokom ovog perioda. Biće varnica i strasti, biće zahtevnih razgovora i tema, biće emocija koje bujaju a biće i osećaja težine i nespokoja. Saturn u vašem polju porodice, doma, ali i prošlosti – odbrojava svoje poslednje dane. Vaša energija i osećanja su još uvek promenljivi i nestabilni, ali polako idete ka boljim danima. Slobodne Škorpije – provlači vam se neko kroz misli, čačka vam želje i osećanja. Kod nekih se ovo vezuje za prošlost, kod drugih za nove osobe. Prošlost se vratiti neće, a za novo ima šansi da se pokrene.

Posao

I u poslovnom segmentu će paralelno funkcionisati težina i preokupiranost obavezama sa dobrim poslovnim prilikama i dešavanjima. Obavezama se posvetite i rešavajte ih jednu po jednu a poslovne šanse prigrlite jer vam mogu doneti najpre finansijski boljitak. Generalno gledano – sva dešavanja, saradnje, dogovori – imaće u početnoj fazi neku formu zastoja ili komplikacije, usporenosti. No, isto tako će imati u konačnici rešenje i dobar rezultat po vas. Drugi deo poslovne nedelje će biti jednostavniji.

Zdravlje

Hronična problematika.

STRELAC

Hrana

Obogatite ishranu raznovrsnim povrćem – najbolje u salatama i sveže, ali ga možete i bariti, grilovati. Takođe – konzumirajte češće voće - i to najpre pomorandže, jabuke, banane, kivi.

Ljubav

Ukoliko ste mislili da ste zatvorili neke teme i pitanja sa voljenom osobom – one verovatno opet izlaze na dnevni red. Doduše, verovatno ćete ih rešiti lakše nego ranije. No, komunikacija vam hoće tokom ovog perioda malo bagovati – reči će vas povremeno saplitati, ali će vas emocije i strasti podizati i vraćati na pravi put. Suštinski, nije loše. Što se tiče slobodnih – ako ne postoji niko koga priželjkujete, vi ćete u ovim danima uživati u dobrim dešavanjima i energiji. No, ako kod vas postoji osoba koju biste želeli da „prisvojite“ – čas ćete smatrati da ste blizu konkretizacije, a čas da nema šanse da se ovo pokrene.

Posao

Prva polovina sedmice vam je naporna. Deluje kao da će vas od samog početka radne nedelje sačekati milion i jedna obaveza, jedna od druge sve teža i zahtevnija. Biće prisutan i napor u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima, pa su moguća odlaganja i otezanja. Pokušajte da budete strpljivi sa osobama sa kojima funkcionišete na dnevnoj bazi. S druge strane, možete pokrenuti u ovoj nedelji vrlo bitne saradnje i pregovore – nešto što će vam na duži rok značiti. Finansije – dosta troškova i dalje.

Zdravlje

Sitnija,uglavnom hronična zdravstvena problematika.

JARAC

Hrana

Uvedite u svoju ishranu spanać, cveklu, blitvu i zelje, brokoli, paprike, zelenu salatu. Ribu – bilo rečnu ili morsku. Od mlečnih proizvoda – jogurt i kiselo mleko. Voće – brusnice, suvo grožđe, urme i svi citrusi.

Ljubav

Okupiranost obavezama i neopuštenost su prisutni kod vas. To se hoće odraziti na odnos sa partnerom, pogotovo ako bude išlo paralelno sa manjkom zajedničkog vremena. Pokušajte da vaša komunikacija ne trpi ovih dana – pričajte što više – neka na dnevnom redu budu manje prisutne teške teme, a neka bude više nežnih reči i šaputanja na jastuku. Slobodni Jarčevi – emotivna prošlost je jako prisutna kod nekih od vas i ovaj period može pokrenuti stare priče ili vam pak doneti u život osobu koja podseća na bivše partnere ili ljubavi koje su ostale iza vas. Ako se staro „pokrene“ – pratiće vas samo neko vreme...

Posao

Cela sedmica stavlja fokus na materijalno – finansijski momenat kod vas. Ovaj segment jako talasa ili je potrebno da uložite veliku količinu energije i truda da biste iole bili zadovoljni. Takođe – ili su troškovi pojačani ili vi trenutno ne baratate novcem na pravi način. Kao da vam samo prolazi kroz ruke. Generalno gledano – sve od obaveza ili dogovora će u početnoj fazi ići traljavo, uz ponavljanje ili odlaganje. Ne nervirajte se, rešićete. Skoncentrišite se na bitne stavke, može doći do propusta.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, više sna i relaksacije.

VODOLIJA

Hrana

Izbegavajte mesne prerađevine, jake začine, prženo, pohovano – sve ono gde ide dosta ulja ili masti. Vašem organizmu sada najviše odgovara povrće i voće, riba, jaja, mlečni proizvodi i žitarice.

Ljubav

Pravih problema u vašim emotivnim relacijama neće biti. Možete eventualno tokom ove nedelje imati povremene zastoje ili ne baš prijatne teme za razgovor – ali ćete kao par to lako izgurati, dogovoriti se. Suštinski, dobra energija je oko vas i u vama – emocije su tu, strasti su tu, a tu je i potreba da više uživate zajedno i provodite više kvalitetnog vremena. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim učinila je da živnete i da se osećate dobro. Ima prostora u ovoj sedmici za lepa dešavanja, za puno flertovanja, aktivnosti, dobre energije, opuštenosti. Koristite svaki trenutak da uživate.

Posao

Studiozno i odgovorno pristupite svakoj obavezi, svakom dogovoru. Možda će neke situacije u početnoj fazi ići sporije od onog čemu ste se nadali, ali to neće ometati krajnji rezultat koji je sada vrlo povoljan po vas. U ovoj ćete se nedelji naraditi, ali ćete zato uspeti da po pitanju finansija znatnije pojačate svoj budžet. Doduše, evidentno je da vam troškovi „jedu“ veliki deo priliva – ali je malo verovatno da sada po tom pitanju nešto možete značajnije popraviti. Dobra energija, dobra inspiracija i radni elan.

Zdravlje

Malo glava i sinusi, malo grlo, malo zglobovi i cirkulacija, pritisak.

RIBE

Hrana

Vaša ishrana bi trebala da se bazira na biljnim vlaknima, žitaricama, povrću i voću. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko, jogurt, zreli sirevi. Meso, a naročito mesne prerađevine izbegavajte ili ih zamenite ribom.

Ljubav

Sedmica u kojoj sve što je vezano za porodicu, ukućane, dešavanja vezana za kuću – dolazi u fokus. Početni momenat može biti neprijatan, težak, zahtevan – ali rešenje postoji i zato je potrebno da se usmerite na ovu stranu. Samim tim – Ribe koje žive zajedno sa partnerom ili su u braku mogu imati napornijih nedelju dana pred sobom. Oni koji su u vezama – pokušajte da što više vremena provodite zajedno u aktivnostima koje vam oboma prijaju. Slobodne Ribe – duhovi prošlosti se javljaju – bilo kroz kontakte od bivših partnera, bilo kroz osobe koje vas podsećaju na ljubavi kroz koje ste prošli.

Posao

Promenljiva sedmica u kojoj može biti više zastoja ili odlaganja nego inače. Pogotovo je prvi deo radne nedelje ispunjen komplikacijama. Posebnu pažnju obratite na administraciju ili papirološka pitanja jer tu može biti začkoljica. No, sve je ovo rešivo iako će vam oduzeti vreme i trud. Drugi deo perioda donosi kvalitetnu komunikaciju i potencijalne dogovore – koji bi vam se mogli isplatiti. Finansijski ćete proći bolje nego što ste očekivali, bar po pitanjima priliva. Na žalost, troškovi su još uvek dosta velika stavka.

Zdravlje

Umor, nenaspavanost. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati