Horoskop

Direktno.rs

01. 07. 2020. 20:02 0

Pomračenje punog meseca: Pogađa četiri znaka

Mesec, planeta, za koju svi iskusni astrolozi tvrde da predstavlja okidač za najznačajnije događaje u našem životu, biće pomračen i pun 5. jula u znaku Jarca.

Ako na to nadovežemo da se Saturn vratio isto u Jarca, jasno je da je ovo jedan od ključnih momenata koji će i te kako uticati na naš život. Pun Mesec snažno utiče na naša osećanja i psihu i definitivno ćemo svi biti pogođeni ovim uticajem, ali ponajviše sami Jarčevi, Rakovi, Ovnovi i Vage

Pošto je Srbija takođe rođena u znaku Jarca, ovakav položaj Meseca može da donese događaj koji bi ukazao na neku značajnu promenu.

JARAC 

Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, vi ćete najsnažnije osetiti uticaj punog Meseca. Koliko god delovali hladnokrvno i imali emotivne zidove oko sebe, pun Mesec će se pobrinuti da se "slomite". Ovo je događaj koji će se ticati isključivo vas i treba da znate da sada sve ide ne po planu, nego "po sudbini".

OVAN 

Pun Mesec u Jarcu donosi vam promenu na poslu. Jednostavno, sve će vam delovati toliko neizdrživo, da ćete želeti sve da menjate odjednom. Ako dodamo da je Mars 28. juna ušao u vaš znak, jasno je da će sudar te dve energije doneti kulminaciju. Probajte da ne donosite impulsivne odluke. U svakom slučaju možete da očekujete tenzije na poslu krajem sedmice.RAK 

Pun Mesec, pa još u Jarcu, je definitivno mesto gde mu ne odgovara, pa će to itekako uticati na vaše emitivno stanje. Bićete razdražljivi, emotivni i isfrustrirani. Osetićete da imate blokadu da uradite nešto što želite i to će vas kočiti. Ukoliko ste u braku, ne treba da podižete tenzije na viši nivo, jer pun Mesec može da vam donese krizu. Bilo kakvo partnerstvo može da bude ugroženo u ovom periodu.

VAGA 

Mesec u Jarcu donosi vam porodične brige, kao i probleme sa stanom. To će snažno uticati na to kako se osećate, pa ćete biti rasejani i moguće tužni. Mogući su problemi sa jednim roditeljem, ali i sa rodbinom. Ovo će zauvek promeniti način na koji posmatrate porodične odnose. Takođe su mogući kvarovi u domu u kojem živite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati