Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Žena.hr ]

25. 06. 2020. 19:53 0

Koji znakovi su najljubomorniji?

Dok ima onih koje ne možete napraviti ljubomornim ma šta da uradite, neki horoskopski znakovi gore od ljubomore pri samoj pomisli da pored vas vide eventualnu konkurenciju.

Evo ko puca po šavovima kada vas ugleda u društvu suprotnog pola odnosno evo spisaka znakova po "ljubomornosti" od najgorih do najumerenijih.

Ovan

Ovan radarskim okom prati svog ljubavnog partnera, a svaki smešak poklonjen drugome ili izlazak u tuđem društvu zariva mu nož u zaljubljeno srce. Tada očekujte žučne izlive ljubomore, piše Žena.hr.

Škorpija

Škorpija se takođe može pohvaliti nedostatkom takta. Opsednut seksom i vernošću, na svaki nagoveštaj flerta oseća se povređenim i izdanim. Zato partnerku vezuje zlatnim lancima svoje ljubavi, dajući joj jako malo slobode.

Bik

Bikovi izgledaju miroljubivi i dobroćudni, ali njihova konzervativnost može postati agresivna, stvarajući jasne zabrane. Oni će vas gušiti “u najboljim namerama”.

Lav

Lavlja ljubomora laska, ona se uzdiže kao džentlmenska taština i žed za pažnjom svoje ljubljene. Ona nije neukrotiva, s njom treba umeti - popuštajući na sitnicama.Jarac

Jarac je takođe iz porodice naglašeno zahtevnih, ali on će retko i sam sebi priznati da je Ijubomoran. Kada iznenada postane hladan, pakostan i zatvoren, zapitajte se jeste li s prevelikim oduševljenjem pričali o svom novom kolegi ili hvalili skup automobiI mladog suseda.

Rak

Rakova ljubomora je indirektna, pomalo dečija i smešna. Hipersenzibilan je i svaku vašu aktivnost mimo njega doživeće kao opasnost za vezu, a potvrdu će naći u vašoj izazovnoj haljini ili novim štiklama. Onda će da se duri i da optužuje.

Riba

Ribe zapravo nisu ljubomorne, već nesigurne, i, slepe od ljubavi, u stanju su da trpe mnogo, ponekad plačući ili dugo ćuteći.

Vaga

Vaga ima mirnije reakcije nego drugi horoskopski znaci. Vode se razumom a i činjenicom da ne žele da njih neko ograničava, pa samim tim ni oni to ne rade drugima.Blizanac

Blizanci nisu strastveni ljudi. Oni će s lukavim smeškom na usnama smisliti nepogrešivu taktiku kako da vas izIude od ljubomore, ukoliko se osete ugroženi.

Devica

Devicu napraviti ljubomornom je prilično teško. Ali, kada mu jednom unesete crv sumnje, on će sam izmišljati razloge da nastavi progon, zavirujući vam u torbu i prekopavajući džepove.

Strelac

Strelac ume da bude vrlo neprijatan, vređajući lukavo odabranim rečima i odlazeći zbog gluposti, ali u većini slučajeva je tolerantan.

Vodolija

Vodolija je osoba s najviše poverenja na svetu. Ljubomoru smatra primitivnim osećajem, koji sebi neće dozvoliti. On je, reklo bi se, mrtav-hladan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati