Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

28. 06. 2020. 07:36 0

Horoskop za 28. jun: Rakovi raspoloženi, Škorpije pod pritiskom

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan u kojem uspevate da uskladite sve svoje planove i ostvarite ih. Deo ove nedelje ćete posvetiti svojim ukućanima, a dobar deo – emotivnom partneru. Danas se lako uklapate sa onima koji su pored vas i donosite jedni drugima dobro raspoloženje.

BIK

Nemojte dozvoliti da vam obaveze „pojedu“ veći deo ovog dana. Ostavite dovoljno prostora i za kontakte i susrete sa onima koje volite – najpre prijateljima, ali i rodbinom i članovima porodice. Sa voljenom osobom danas postoji dobro razumevanje i sklad.

BLIZANCI

Odličan dan je pred vama. Najpre za emotivna pitanja, ali i za zabavu i kontakte sa prijateljima. Moguća su nova poznanstva koja će vam ulepšati dan. U postojećim emotivnim odnosima dolazi do poboljšanja komunikacije i lepih zajedničkih trenutaka.

RAK

Obaveze vuku na jednu stranu, srce na drugu. Pokušajte da napravite kompromis i ispoštujete sve one kojima ste to obećali. Sa članovima porodice danas postoji posebno lep kontakt i dobro raspoloženje. Posvetite više vremena onima koji su vam najbliži.LAV

Najbolje ćete se osećati ukoliko ceo dan provedete u pokretu, u mnogobrojnim susretima i razgovorima. Najopuštenije i najlepše trenutke imate preko prijatelja, mada ni sa emotivnim partnerom nećete proći loše. Samo izbegavajte neke baš škakljive teme.

DEVICA

Pomalo ste zabrinuti zbog stanja vaših finansija i ceo dan ćete se presabirati i kalkulisati. Nemojte dozvoliti da vas ovo u potpunosti okupira i spreči da se opustite u kontaktima sa onima koji su vam bliski i koje volite.

VAGA

U ovaj dan ulazite sa blagom nervozom, ali će ona u potpunosti nestati već u nekim kasnijim prepodnevnim satima. Ne dozvolite da vas izbacuju iz takta, posebno ne emotivni partner. Sve možete regulisati na lepši i mirniji način, šta više – uživati zajedno u ovom danu.ŠKORPIJA

Obaveze sa kojima niste završili tokom radne nedelje i dalje vas pritiskaju i ne dozvoljavaju vam da u potpunosti iskoristite ovaj dan. Ono što je zaista neophodno i hitno odradite – sve ostalo batalite i opustite se sa onima koje volite.

STRELAC

Prija vam energija ovog dana jer vas pokreće. Vrlo rado ćete provesti vreme u nekim opuštenim aktivnostima, najpre sa prijateljima. No, čini mi se da će i emotivni partner uspeti da ukrade malo vašeg vremena za sebe.

JARAC

Dan je dobar da zajedno sa članovima porodice organizujete neko okupljanje, druženje, ručak. No, ukoliko ste od onih Jarčeva koji žele da više vremena posvete sebi, i to je moguće. Možete se lepo provesti u prirodi, sami ili sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA

Izuzetno aktivan dan je pred vama. Nećete se smirivati, non stop ćete biti u pokretu i odjednom organizovati više situacija. Vaši planovi su ostvarivi i ne želite da odustanete ni od jednog. Bilo da je u pitanju ljubav, prijatelji, zabava – sve stižete.

RIBE

Iako ćete želeti da više vremena posvetite svojim planovima sa emotivnim partnerom – ipak ispada da će vam jedan dobar deo dana oduzeti kontakti sa porodicom i prijateljima. No, ne verujem da će vas to sprečiti da provedete lepe trenutke, pa makar oni bili i kratki – sa osobom koju volite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati