Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

27. 06. 2020. 07:12 0

Bikovi zadovoljni, Ribe nervozne

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i one će vam verovatno pojesti prvi deo dana. Što se emotivnog dela tiče, tu očekujte danas  veliki pokret. Jedna osoba vas interesuje sve više i jedva čekate da se tu nešto i dogodi.

BIK

Dobijate priliku da pokrenete komunikaciju koju priželjkujete, bila ona poslovna ili emotivna. Velika podrška stoji od strane prijatelja. U partnerskim odnosima – ispunjenost, zadovoljstvo. Slobodnima stoji neočekivan susret i odličan provod.

BLIZANCI

Prvi deo dana posvetite ili članovima porodice ili ličnim obavezama koje su vam bitne. Ne posustajte na preprekama ili pred nešto lošijom komunikacijom sa ukućanima U emotivnim relacijama danas postoji neka forma isključivosti kada je voljena osoba u pitanju.

RAK

Ne kalkulišite kada su dogovori u pitanju – ako budete previše odugovlačili, moguće je da propustite priliku koja vam se nudi. Vrlo ste se intenzivno zainteresovali za nekog – ovde se komunikacija odvija jako brzo i sve ide u pravcu ljubavnog susreta.LAV

Zabrinutost oko finansija ili nepredviđeni, veći trošak može vam pokvariti početak ovog dana. Moguće je da se pojavila osoba koja vas je naprečac osvojila i koju nikako ne možete da izbacite iz glave. Postoji šansa za jači kontakt u drugom delu dana.

DEVICA

Preosetljivi ste I imaćete utisak da su danas svi protiv vas. Zapitajte se da li svojim postupcima provocirate one sa kojima ste u kontaktu. Sa partnerom intenzivan i vrlo emotivan kontakt. Manje pričajte, više se volite.  

VAGA

Preveliki broj obaveza čini da ste preopterećeni i nervozni. Pokušajte da se organizujete bolje. Osoba sa kojom ste ranije imali komunikaciju, ponovo se aktivirala prema vama. Najradije biste odmah "poleteli", ali čekate da vidite razvoj situacije na dalje.

ŠKORPIJA

Telefon vam svaki čas zvrcka od ranog jutra. Preopterećeni ste i nikako ne uspevate da se organizujete. Emotivno - danas funkcionišete besprekorno, vrlo ste odlučni, a u isto vreme – svojim nastupom lako osvajate. Možda je pravi momenat da pokažete nekome zainteresovanost.STRELAC

Uspevate da se uskladite sa svima, možda uz početni napor ali kranjim rezultatom ste zadovoljni. Stvari vam danas u potpunosti idu na ruku. Naročito kada je emotivni deo u pitanju – ako imate partnera, funkcionišete odlično. Ako ste sami – pravac u osvajanje!

JARAC

Pomalo ste umorni od toga što saradnicima stalno objašnjavate jedno te isto. Neko vas opterećuje svojom sitničavošću. Danas  oni koji su usamljeni dobijaju vrlo interesantnu ponudu od osobe preko posla ili preko društvenih mreža.

VODOLIJA

Iako znate da ne biste trebali – ne možete da odolite i verovatno ćete potrošiti veću sumu novca.  Dosta ste se smirili po pitanju emotivnog partnera – uspeli ste da pronađete zajednički jezik i odnos sada funkcioniše dobro. Nekima od vas stoji tajni susret.

RIBE

Ne budite previše nervozni u kontaktu sa poslovnim partnerima i kolegama. U  prepodnevnim satima ćete imati neki "prazan hod" – možda ćete tada biti više usmereni na lične prioritete. Osoba preko posla vam jasno daje do znanja da je zainteresovana za vas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati